Jasper Cillessen Shirt Valencia 2019-2020

jasper cillessen shirt valencia 2019-2020Koop hier het Jasper Cillessen shirt Valencia 2019-2020. Het nieuwe Valencia CF shirt thuis Bwin 2019-2020 met een bedrukking van Cillessen. Uiteraard kan je ook gaan voor het keepersshirt van vorig seizoen.

direct bestellen vsd

  • Naam: Jacobus Antonius Peter Cillessen
  • Kledingmerk: Puma
  • In: kinder, junior en senioren
  • Nederlands Elftal en Valencia CF

Een Jasper Cillessen keepersshirts of voetbalshirt zoals hierboven beschikbaar voor jong en oud. De keeper van het Nederlands Elftal gaat hopelijk een mooi seizoen tegemoet. Shop naast de thuisshirts ook trainingspakken met initialen van Cillessen. Bestel je de kleding vandaag dan heb je het morgen gratis in huis.

Een goede keus van Japie om naar Valencia CF te gaan

Het shirt van Cillessen bestaat uit 2 kleuren. We hebben de blauwe al gezien maar er is ook een rode. In de shop hebben we verder het Nederlands Elftal keepersshirt Cillessen. Je kunt bij ons het Cillessen shirt keeper bestellen in alle mogelijke maten. Twijfel je nog een beetje over de kleding? Speur dan verder om onze site naar de kleding die bij je past.

Jasper Cillessen Shirt Valencia 2019-2020

Het shirt is dus te verkrijgen in kids, kinderen en junioren maten. Je kunt deze bij Voetbalshop.nl in 3 varianten krijgen. De prijzen voor het prachtige keepersshirt gaan al vanaf €54,95 zonder bedrukking van diverse badges. We gaan het seizoen 2019/2020, Jasper Cillessen zien onder de lat van Valencia CF. We wensen Jasper Cillessen natuurlijk het beste bij deze prachtige club.

jasper cillessen

Uiteraard is de donkere variant en groene ook in kids en senioren te verkrijgen. In de toekomst zullen we  uiteraard ook het Nederlands Elftal keepersshirt aanbieder maar deze is nog even niet nodig. Helaas is hij vertrokken bij Barca. Vanaf hier kan je naar het FC Barcelona Frenkie de Jong shirt 2019-2020 om een shirt van zijn vorige club te bemachtigen.

  • Jasper Cillessen
  • Rugnummer: 13
  • Positie: keeper
  • Nederlands Elftal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.