Home » Juventus » Juventus Thuisshirt Kind 2018-2019

Juventus Thuisshirt Kind 2018-2019

juventus thuisshirt kind 2018-2019Hier voor kids en junioren het Juventus thuisshirt kind 2018-2019 in de kleuren wit met zwart. Jeep in het midden en de bekende logo’s op de borst. Het thuisshirt gaan we zien in het Juventus Stadium in de CL, Serie A en Coppa Italia. Wat vind je van het nieuwe voetbalshirt? Welke naam zou jij achterop laten drukken?

direct bestellen vsd

  • Juventus Football Club
  • Beschikbaar in: mini, junior en senioren maten

wat valt direct op als je kijkt naar het Juventus thuisshirt kids 2018/19? Hoofdsponsor Jeep in het midden maar dat is natuurlijk al een tijd. De manier waarop Jeep zichtbaar is valt wel op. Juventus heeft al jaren het shirt in de top 10 voetbalshirts en ook nu weer.

  • adidas voetbalkleding
  • Hoofdsponsor: Jeep
  • Bijnaam: De Oude Dame

Het Juventus thuisshirt kind 2018-2019 ontworpen door adidas met een normale pasvorm. Zwart met witte banen welke iets zijn aangepast vergeleken met vorig jaar. Het Juventus voetbalshort en de voetbalsokken zijn beide in wit beschikbaar voor een compleet Juve thuistenue 18/19. Vroeger werd het tenue ontworpen door Nike maar al een paar jaar is adidas de vervanger. We gaan helaas afscheid nemen van Gianluigi Buffon en over een aantal jaar ook van Giorgio Chiellini. Paulo Dybala, CR7 en Mario Mandzukic zijn nu de populairste namen achterop.

Welke speler hoop jij dat wordt toegevoegd aan de selectie voor komend seizoen?

Juventus Thuisshirt Kind 2018-2019

In de fanstore het Juventus shirt thuis junior 18/19. We zien Mandzukic, Dybala, Pjanic voetbalshirts en natuurlijk Cristiano Ronaldo thuisshirts het meest. adidas heeft het voetbalshirt samen met Jeep ontworpen voor een nog mooier ontwerp. Het zwart witte voetbalshirt maar ook Juve uitshirt 18/19 en 3rd shirt in de fanshop. Juventus tenues 2018-2019 kunnen worden samengesteld door voetbalbroekjes en kousen in het mandje te gooien. Een Juventus voetbalshirt bedrukken? Naast de voetbalshirts hierboven ook mogelijk met eigen naam en nummer. Ontworpen van 100% polyester en voorzien van nieuwe accenten. Voetbalreizen en tickets van Juve? Ga naar Turijn in het Juventus thuisshirt kind 2018-2019 of in een Juventus shirt Dybala kind 2018-19.

Een voetbalreis naar Juventus is een belevenis om nooit te vergeten – Juve

juventus storeHet Juventus Stadium of de sterspelers van dichtbij bekijken? Juventus FC voetbalreizen bestaande uit voetbaltickets, hotel en reizen. In het bezit van je Juventus shirt thuis junior 18/19? Loop rond in Turijn in het prachtige zwart met witte voetbalshirt. Klik op het Juventus logo en bekijk wanneer jij naar Juventus kunt reizen. Zie ook het Juventus shirt uit kids 2018-2019

  • Bezoek Voetbalreizen.com
  • Inclusief vlucht, tickets en overnachtingen
  • Juventus Stadium
  • Gratis gids
  • Gratis Fotoboek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *