Kappa AS Monaco Shirt Thuis Kids 2022-2023

kappa as monaco shirt thuis kids 2022-2023Het Kappa AS Monaco shirt thuis kids 2022-2023 in onze fanshop. Het thuisshirt kinderen heeft iets weg van het shirt van voorgaande jaren. De rode en witte accenten die het voetbalshirt met zich meedraagt zijn net als het trainingspak.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Normale pasvorm en 100% polyester

Deze is helemaal ontworpen voor de thuiswedstrijden in het Stade Louis-II. Een prachtig stadion op een berg is populair in Frankrijk. Het thuisshirt is dus te verkrijgen in de maten S, M, L, XL en XXL maar ook voor junioren, kids en kinderen. Het voetbalshirt populair overal ter wereld. Je kunt deze direct bestellen via bovenstaande button.

Het unieke shirt ontworpen voor Kappa hangt in de rekken voor kids en senioren.

Deze heeft weer dezelfde look als een 2-tal seizoenen geleden. Het is wederom ETORO in het midden. In het verleden was FEDCOM de hoofdsponsor. Een veelgestelde vraag is een AS Monaco thuisshirt junioren te bedrukken? Zowel een junioren als senioren shirt is te bedrukken met naam en nummer. Je kunt dus denken aan een Wissam Ben Yedder, Volland, Myron Boadu of Aurélien Tchouameni shirt. We gaan het AS Monaco thuisshirt terug zien in de voorronde van de Champions League en Franse competitie.

Kappa AS Monaco Shirt Thuis Kids 2022-2023

Het Monaco thuisshirt voor kinderen is al jaren ontwikkeld in samenwerking met Kappa. In het verleden was Nike degene die shirtsponsor was. Een groot voordeel van een Kappa ontwerp is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van een goede pasvorm. Het is dus niet alleen een Kappa shirt maar ook nog een Dri shirt. Zoals gezegd kan je ook gaan voor een trainingspak. Je kunt hieronder het filmpje bekijken hoe het shirt is vormgegeven. Hier bestel je ook het AS Monaco trainingspak.

  • In onze Monaco shop
  • Thuisshirt 2022/23
  • Kappa voetbalkleding
  • Officieel fanshop artikel
  • Totaaloverzicht: AS Monaco shirt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *