Kappa AS Monaco Thuisshirt 2022-2023

kappa as monaco thuisshirt 2022-2023Het nieuwe Kappa AS Monaco thuisshirt 2022-2023 te verkrijgen in het rood en wit in onze AS Monaco shop. Bekijk ook eens het Kappa AS Monaco uitshirt zwart 2022-2023 en Kappa AS Monaco shirt thuis kids 2022-2023.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €69.95
  • Beschikbaar in: junior en senioren maten
  • Stadion: Stade Louis II

Deze is terug te vinden in de top 3 voetbalshirts van de Ligue 1. Het thuistenue is zo populair door de prestaties van de afgelopen jaren. We zien het AS Monaco voetbalshirt daarom ook terug in de Ligue 1, Coupe de la Ligue, Coupe de France en de Champions League. Je kunt hierboven via de button ook alle andere kleding van de club bestellen.

Kappa heeft het overgenomen van Nike als kledingsponsor.

Deze is dus ontworpen door Kappa. Een Kappa voetbalshirt beschikt over een Dri materiaal. Daarnaast is deze gemaakt van 100% polyester. De ademende panelen zorgen voor een fris en droog gevoel. Het logo van Monaco staat aan de linkerkant te zien op het voetbalshirt. De prachtige kroon van het logo maakt het geheel compleet. Het Nike logo is wit op de linker borst. Wij hebben het internet afgespeurd naar de beste prijs.

Kappa AS Monaco Thuisshirt 2022-2023

Het voetbalshirt is al het ware verdeeld in twee stukken. Schuin boven is het rood en de onderkant is wit. Beide mouwen van het Kappa AS Monaco thuisshirt 2022-2023 zijn rood. Veel grote veranderingen ondergaat het voetbalshirt nooit. Een voetbalshirt bedrukken en voorzien van spelersnaam en rugnummer? Uiteraard is het mogelijk maar bedrukte AS Monaco voetbalshirts kunnen niet terug worden gestuurd.

Hier de ins en outs van de AS Monaco Selectie

Het was een seizoen van nieuwe spelers spelers. Volland en Wissam Ben Yedder waarschijnlijk de bekendste namen. Voor ons uit de Eredivisie is dat Boadu. De trainer is nu Philippe Clement die het behoorlijk doet. Als we kijken naar voorgaande jaren dan was het Leonardo Jardim bijvoorbeeld aan het roer. Hij heeft deze tijdlijn als trainer.  Het seizoen 2014-2015 hebben de grote aankopen ook indruk achtergelaten. Zo waren de grote mannen afgelopen seizoen Joao Moutinho en kondogbia. Al deze grote voetballers zijn aangetrokken na de grote kapitaal investering van 2013. Het seizoen 2017-2018 zijn Youri Tielemans en Terence Kongolo aangetrokken. Inmiddels zijn deze alweer vertrokken. Voor meer info ga langs Wikipedia: AS Monaco.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *