Kappa Napoli 3de Shirt Wit 2020-2021

kappa napoli 3de shirt wit 2020-2021Koop hier het Kappa Napoli 3de shirt wit 2020-2021. Deze is er voor kids, junioren en van S tot XXL. Je kunt deze hieronder bestellen bij Unisportstore en je hebt deze binnen 2 werkdagen in huis.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Speciaal voor de Champions League
  • Beschikbaar in: junior, senior en kids
  • Sterspelers: Insigne, Milik en Chucky

Deze is ontworpen voor de wedstrijden in de Champions League. Je kent de grote spelers zoals Lorenzo Insigne, Dries Mertens, Arek Milik en Chucky wel. Die gaan we sowieso zien op het hoofdtoernooi. Je ziet al wel dat dit shirt erg overweldigend is. De Serie A is een sterkte competitie met clubs als Juventus, Inter Milan en AC Milan. Ben je dus een echte Napoli fan en volg je de club en de spelers op de voet? Het zal je niet ontgaan zijn dat ze ook nog in de Champions League zitten.

Met deze selectie kan SSC Napoli de finale van de Champions League halen.

Het voetbalshirt is ontwikkeld en geproduceerd door Kappa. Dit is best wel bijzonder want Kappa is een merk die je niet zo veel meer terug ziet in de wereld van het voetbal. Desalniettemin is het deze uitgekomen met een geweldig mooi en solide design. Je kunt het Napoli shirt ook als thuisvariant bestellen. Deze is uitgekomen met een opvallend wit design afgewisseld met de lichtblauwe kleur. Verder is de sponsor Lete in het wit terug te vinden op de borst.

Kappa Napoli 3de Shirt Wit 2020-2021

Het Napoli logo is zichtbaar op de linkerborst en het Kappa logo op de rechterborst. Je kunt deze dus al snel dagen op de training of naar de sportschool. Voorzien van materiaal om droog te blijven. Het zorgt dat het shirt niet aan je lichaam blijft plakken tijdens het sporten en blijft zo dus lekker comfortabel aanvoelen. Maak dus vandaag nog collectie compleet met dit voetbalshirt.

  • Napoli Store
  • Serie A
  • Kappa
  • 3e tenue

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.