Kappa SSC Napoli Uitshirt Groen 2019-2020

kappa ssc napoli uitshirt groen 2019-2020Koop hier het Kappa SSC Napoli uitshirt groen 2019-2020 of ga voor het lichtblauwe SSC Napoli shirt thuis kids 2019-2020. Doe ook eens gek en combineer lekker met het Napoli trainingspak wit zwart 2019-2020. Je vindt de kleding voor jong en oud in de store.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: junioren, kids en senior
  • Sterspelers: Milik en Lozano

Het Napoli uitshirt kegergroen was vorig jaar nog in het geel te zien. Je kunt wel weer zien dat ze hebben gekozen voor een strak design. Het is gemaakt van een stretch stof maar oogt anders. De club uit Napels lijkt daarmee ieder seizoen voor de originaliteitsprijs te gaan. Azzurri heeft een zware tijd achter de rug maar lijkt de weg weer helemaal naar boven gevonden te hebben. Je kunt dus vandaag bestellen en je hebt het shirt morgen in huis.

stelling: Lozano gaat het zeker maken bij SSC Napoli

Het Napoli uitshirt heeft een mooie opvallende kleur meegekregen. De voetbalshirts zijn ontworpen door Kappa voor het vierde seizoen. Seizoen 2014-2015 was het nog Macron die de kleding onder handen nam. Het is het eerste voetbalshirt ter wereld met deze unieke kleuren combinatie. We zien in het midden nog wel het grootste waterbedrijf van Italië “Lete”. Op de linkerborst vind je het Napoli logo.

Kappa SSC Napoli Uitshirt Groen 2019-2020

De moderne uitstraling die Kappa heeft meegegeven zie je ook terug in de kraag. Veel mensen zijn van mening dat het eigenlijk een hypermodern Napoli voetbalshirt is geworden. Aan de achterkant op nek hoogte vind je “SSC Napoli”. Een eventuele naam kan worden bedrukt, dit brengt extra kosten met zich mee. Je kunt ook kiezen om het Serie A logo op de mouw te laten zetten wat eveneens een aantal euro meer kost. Het fantastische shirt kan worden bedrukt met grote namen zoals Milik, Insigne of de bekende Mertens.

SSC Napoli gaat een keer kampioen worden van de Serie A

De club uit Italië heeft altijd grote namen in de selectie gehad. Een aantal bekende spelers die het lichtblauwe voetbalshirt van Napoli hebben gedragen zijn Laurent Blanc die inmiddels trainer is geweest van Paris Saint Germain is en Edison Cavani die eveneens naar PSG is vertrokken. Grote spelers als Dino Zoff en Diego Maradona zijn spelers die nog altijd rondzingen in Napels. Nu zijn het Milik en Lorenzo Insigne die geweldig populair zijn en nieuweling Lozano.

  • Held: Diego Maradona
  • Nieuweling: Lozano Chucky

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.