Home » MLS Clubs » LA Galaxy Thuisshirt 2018

LA Galaxy Thuisshirt 2018

la galaxy thuisshirt 2018Het LA Galaxy thuisshirt 2018 vinden we terug in onze MLS clubs shop. Unieke voetbalshirts en truitjes in onze Voetbalshop. LA Galaxy is de grote club uit de Major League Soccer!

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69,95
  • Beschikbaar in: kids, dames en senior
  • adidas voetbalkleding
  • Competitie: Major League Soccer
  • Overzicht voetbalshirts

Het LA Galaxy voetbalshirt kennen we allemaal door de grote oude spelers die vaak in de nadagen van hun carrière naar Amerika vertrekken.

LA Galaxy Thuisshirt 2018

Het LA Galaxy thuisshirt 2018 betreft een ontwerp van adidas. adidas voetbalshirts worden uitgerust met mesh-gaatjes voor de perfecte lichaamstemperatuur. Het Galaxy club voetbalshirt is teven uitgerust met een Clima-cool technologie. De adidas technologieën samen zorgen voor een comfortabel gevoel tijdens het sporten. We zien de adidas strepen ook terug aan de zijkant van het thuisshirt Galaxy Club en uiteraard het donkerblauwe logo van adidas op de rechterborst. Herbalife Nutrition is al jaren de hoofdsponsor van de club uit Los Angeles. Het prachtige Los Angeles Galaxy logo vinden we op de linkerborst terug. Het LA Galaxy shirt 2018 is gemaakt van 100% polyester. Een uniek voetbalshirt met diagonale strepen aan de voorkant van het voetbalshirt. Indien beschikbaar volgt hieronder het LA Galaxy shirt kids.

LA Galaxy Selectie

De grote namen die het LA Galaxy voetbalshirt hebben gedragen zijn de voormalig sterspelers; David Beckham, Landon Donovan, Abel Xavier en Babayaro om maar een paar spelers te noemen. Tegenwoordig draagt Robbie Keane, Nigel de Jong en Steven Gerrard het voetbalshirt uit Los Angeles. Het gaat LA Galaxy vaak om grote namen waardoor vaak namen aan de club worden gelinkt zoals Buffon, Arjen Robben en nog veel meer. Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het weten via info@voetbalshirtsdirect.nl of volg ons via de sociale kanalen. Een voetbalshirt bedrukken? Uiteraard is het mogelijk om een naam achterop het LA Galaxy thuisshirt 2018 te laten drukken. Tot nu toe hebben we nog maar één aanbieder van het LA Galaxy shirt en MLS shirts met als concurrente shirt het Los Angeles FC thuisshirt 2018.

  • Voetbalclub: LA Galaxy
  • Stad: Los Angeles
  • Competitie: MLS
  • Hoofdsponsor: Herbalife Nutrition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *