Lamine Yamal Barcelona Shirt Thuis 2023-24

lamine yamal barcelona shirt thuis 2023-24In onze winkel kan je het Lamine Yamal Barcelona shirt thuis 2023-24 creëren als je het Barca shirt besteld en een naam achterop neemt. Deze heeft een normale pasvorm voor senioren, kids en zelfs voor baby’s. Je kunt wel zeggen dat het heel snel voor hem gaat op deze leeftijd.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Jonge ster van Barca
  • De nieuwe held achterop voetbalshirts

Je kan wel zeggen dat Lamine Yamal Nasraoui Ebana de grootste verrassing is. Hij is niet alleen jong maar wat een talent neemt hij mee. Hij speelt mee in het eerste alsof hij hier altijd al heeft gespeeld. We hopen dat deze aanvaller / rechtsbuiten. Gaan we nu dan ook direct veel verwachten? Ach waarom ook niet. Zoals je kunt zien heeft hij rugnummer 27. Hij gaat samen met Lewandowski Barcelona shirt thuis 2023-2024 de nodige aanvallen opzetten.

Yamal gaat zeker 30 wedstrijden spelen dit seizoen in La Liga – VSD

Je kunt nu het voetbalshirt bestellen door het gewone barca shirt te bestellen. Daarna kan je het voetbalshirt personaliseren en dus deze man uitkiezen. Deze kan je dus bij Voetbalshop bestellen of iets duurder bij Unisport. Klik op het Nike FC Barcelona shirt thuis kids 2023-2024 als je deze voor kinderen wenst. Je kan het shirt bedrukken vanaf maat 122 tot xxxl. Je kunt ook het Nike Barcelona tenue minikit baby 2023-2024 bestellen van deze man.

Lamine Yamal Barcelona Shirt Thuis 2023-24

Het is een Nike ontwerp dus Dri-FIT. In combi met de mesh-panelen zorgt het voor een fris en fijn gevoel. Je kunt dus lekker sporten of voetballen in dit voetbalshirt. Het is qua kleuren ook iets donkerder dan we gewend zijn. Nike staat bekend of een fris en fijn gevoel en dat komt terug in het voetbalshirt. Je kunt het shirt compleet maken met een thuisbroekje en de bijpassende kousen. Ook tof om deze te dragen als je een bezoek brengt aan Camp Nou.

  • Lamine Yamal Nasraoui Ebana
  • Jonge rechtsbuiten van Barca
  • Eigen jeugd
  • Geboortedatum: 13 jul. 2007
  • Rugnummer 27

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *