Leicester City Shirt Wit 2018-2019

leicester city shirt wit 2018-2019Leicester City shirt wit 2018-2019 kopen? Het witte voetbalshirt is populair door het behaalde kampioenschap in het seizoen 2015-2016. Shop naast de nieuwste voetbalshirts Premier League ook trainingspakken en voetbalkleding in onze Leicester City shop.

direct bestellen vsd
Prijs vanaf €69.95
Beschikbaar in: kids en senioren maten
Puma voetbalkleding
Sterspeler: Kelechi Iheanacho en Vardy
Overzicht: Leicester City

Leicester City shirt wit 2018-2019 met een geweldige uitstraling en anders dan de andere Puma voetbalkleding. Het beker voetbalshirt is natuurlijk te bedrukken met Vardy om ee held te noemen. Shop hieronder snel de nieuwste voetbalshirts en trainingskleding bij Unisportstore.

Leicester City Shirt Wit 2018-2019

Het Leicester shirt te verkrijgen voor kinderen, heren maar ook dames. Wens je een compleet voetbaltenue? Shop dan ook de voetbalbroekjes en voetbalkousen in onze voetbalshop. King Power heeft een flinke boost gekregen net als Leicester City Football Club. We hadden natuurlijk gehoopt dat ze weer voor het kampioenschap zouden gaan maar dat is teveel gevraagd. Shop snel het nieuwste Leicester City 3de voetbalshirt via bovenstaande button.

  • Stadion: King Power
  • Champions League
  • Puma voetbalkleding
  • Sterspeler: Vardy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *