Lewandowski Shirt Polen

lewandowski shirt polenLewandowski shirt Polen kopen? In de WK voetbal fanshop het Polen voetbalshirt van Robert Lewandowski. In onze voetbalshop ook het Nike Polen shirt 2018-2019 en Nike Polen shirt uit.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69,95
  • Beschikbaar in: 128 tot XXXL
  • Partners: Unisportstore en Subsidesports
  • WK voetbal 2018
  • Polen Fanshop

Het Lewandowski shirt Polen is populair door zijn vele goals bij FC Bayern Munchen en bij Polen. De centrumspits die samen met Milik de voorhoede van Polen compleet maakt zorgen voor een tal van goals bij het Poolse nationale team.

Lewandowski Shirt Polen

Het Lewandowski shirt Polen is natuurlijk populair in Polen maar ook zeker in Nederland. De aanvaller speelt dus in de voorhoede met Arkadiusz Milik en Jakub Blaszczykowski die gezamenlijk zorgen voor een geweldige aanvallende impuls. Het Polen thuisshirt 2018-2019 is dus in het wit te verkrijgen met rode accenten. De bedrukking van het Lewandowski voetbalshirt 2018/2019 is in het rood met een nummer aan de voor en achterkant. Het Nike logo en Poolse nationale team logo zijn eveneens in het rood zichtbaar. Indien beschikbaar in de Polen fanstore ook het Lewandowski shirt kids Polen.

Lewandowski Voetbalshirt Polen

Robert Lewandowski is dan ook niet zomaar aanvoerder van het team. In de store het senioren Robert Lewandowski voetbalshirt en voor kids. Het Lewandowski voetbalshirt Polen heeft een normale pasvorm en is voorzien van het bekende Dri-fit systeem. Nike voetbalkleding voelt dus altijd fris en heerlijk aan. Het is ook wel nodig tijdens de warme dagen in Rusland tijdens het WK voetbal 2018. We zijn natuurlijk benieuwd hoe ver Polen gaat komen tijdens het toernooi. Liever een andere naam achter? Bekijk dan het Nike World Cup Polen thuisshirt en selecteer een voetballer naar keuze. Alvast heel veel plezier met het Lewandowski shirt Polen.

  • Sterspeler: Robert Lewandowski
  • Poolse nationale team
  • Rugnummer: 9

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.