Lionel Messi Barcelona Thuisshirt Kind 2020-21

lionel messi barcelona thuisshirt kind 2020-21Koop hier een Lionel Messi Barcelona thuisshirt kind 2020-21. In de fanshop ook het Argentinie thuisshirt Messi kind. Lionel Andrés Messi Cuccittini is de held met het voetbalshirt voorzien van rugnummer 10. Is Messi de beste ter wereld en blijft hij bij Barca?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Lionel Andrés Messi Cuccittini
  • Thuisshirts, tenues / voetbalkleding

Bij Voetbalshirtsdirect.nl hebben we een Messi shirt kids Barcelona 2020/21. Je kunt nu nog een Messi thuisshirt betellen maar blijft deze baas bij Barca? Deze kun je krijgen in de maten 122 cm tot 170 cm. Klik hierboven op de button en ga direct naar Unisportstore.nl.

Je hebt deze dus voor alle jonge fans. Een geweldige FC Barcelona thuisshirt met bedrukking van naam en nummer. Naast de kids, junior en kleine variant hebben we ook een Messi shirt voor senioren. FC Barcelona voetbalshirts populair wereldwijd door Lionel Messi. Je ziet nu weer de verticale lijnen op het shirt. Lionel Andrés Messi gaat ook dit seizoen alles doen om de FIFA Ballon D’or te winnen. Een prachtige bedrukking met daaronder Unicef. Het goede doel staat al jaren op het FC Barca voetbalshirt.

Lionel Messi Barcelona Thuisshirt Kind 2020-21

Het Barcelona thuisshirtmet rugnummer 10 en MESSI is een geweldige bedrukking. Al jaren staat Messi in de top 3 best verkochte namen achterop  een voetbalshirt. Lionel Messi de legendarische voetballer. Naast deze volgen ook nog het 3rd Europese voetbalshirt en Barcelona uitshirt. Messi is inmiddels de 30 ver gepasseerd dus we hopen nog minimaal een jaar of 3 van hem te genieten. Een bedrukking zal lang daarna ook heel erg gewild blijven. Een bezoek brengen aan deze superheld? Wacht even af waar deze baas gaat spelen.

De vraag is waar de superheld dit seizoen gaat spelen. Of denk jij dat het een spelletje is?

De wedstrijden in de Champions League worden goed bekeken. Inmiddels is het alweer 6 seizoenen geleden dat ze ook maar in de finale stonden. Nike komt met unieke voetbalshirts en dus ook deze van Lionel Messi. Speciaal voor kinderen de maten 122 cm tot 170 cm tot XXXL voor senioren. Waar speelt Lionel Andrés Messi Cuccittini aankomend seizoen houdt ons toch wel bezig. Ga ook eens langs het Nike Barcelona Messi thuisshirt 2020-2021 in grotere maten.

  • Debuut: 16 november 2003
  • Argentijnse elftal debuut: 2005
  • Toenmalige trainer: Frank Rijkaard
  • FIFA Ballon d’Or: 5x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *