Home » Liverpool » Liverpool 3e Shirt 2018-2019

Liverpool 3e Shirt 2018-2019

liverpool 3e shirt 2018-2019Een klassiek design voor het Liverpool 3e shirt 2018-2019, net zoals het Liverpool thuisshirt 2018-2019 uitgekomen voor dit seizoen in de Premier League. Laat ons weten wat je van het grijze LFC shirt vindt.

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €48,65
In: kids, dames, junior en senior
Seizoen: 2018/2019
grijs met rood
New Balance voetbalkleding

Waar zullen we Liverpool FC treffen volgend seizoen? In de Europa League of Champions League? Doordat het Europese toneel behaald is, hoort daar uiteraard een derde voetbalshirt bij. Het Liverpool 3e shirt 2018-2019 zal te zien zijn tijdens alle Europese wedstrijden, maar ook zo nu en dan in de Premier League. Dit gebeurt dan vanwege promotionele redenen of wanneer het shirt van de tegenstander teveel op een van de andere Liverpool tenue 2018/19 kleuren lijkt.

Het Liverpool 3e shirt 2018-2019 wordt gesponsord, ook dit jaar weer door Standard Chartered. Zoals op de afbeelding hierboven te zien is, is het shirt ontwikkeld met een grijze basiskleur. Ter afwisseling zitten er op het 3de shirt rode en witte accenten en zijn er onder het sponsor logo horizontale banen te vinden die het Liverpool voetbalshirt een mooie extra dimensie meegeven. Het Anfield stadion zal dus in haar geheel oranje kleuren wanneer de fans in grote getale aanwezig zijn voor het aanmoedigen van de club in Europa.

Liverpool 3e Shirt 2018-2019

Het voornamelijk in Nederland bekende hardloop merk en tennis merk New Balance is voor dit nieuwe seizoen de producent van de 3e shirts. Waar het vorig jaar nog Warrior Sports was, is de club voor dit nieuwe 2015-2016 seizoen dus gewisseld. Het Liverpool 3e shirt 2018-2019 heeft een mooie klassieke kraag. Op de linker borst vinden we het Liverpool logo en op de rechter borst het New Balance logo. Het voetbalshirt is ontwikkeld door NB met een lekker ademende stof. Doordat deze technologie hierin verweven zit, zal het derde shirt niet plakkerig gaan aanvoelen. Hierboven vind je de aanbieders voor het Liverpool 3e shirt kids.

Bij ons in de Liverpool shop vind je alle nieuwe artikelen van Liverpool. Zo hebben we de nieuwe shirts, de nieuwste voetbal trainingspakken en de laatste gehele tenues. Zo hebben we het nieuwe Liverpool 3e tenue welke in de top 10 van best verkochte artikelen staat maar ook het prachtige Liverpool dekbedovertrek. Om je een beetje te helpen met het aanschaffen van de Liverpool voetbalkleding naar wens, hebben we bij alle producten de aanbieders van Nederland bij elkaar opgesomd, inclusief de bijbehorende prijzen. Hierdoor zie je gelijk in een oogopslag waar het artikel voor de mooiste prijs te verkrijgen is. Het enige dat u dus maar hoeft te doen is door de klikken. Naast de volwassen variant van het Liverpool 3e shirt 2018-2019 is er natuurlijk ook de kids variant.

  • New Balance
  • Premier League
  • Europees shirt
  • Wijnaldum, Firmino, Coutinho
  • Sponsor: Standard Chartered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *