Home » Liverpool » Liverpool 3e Voetbalbroekje 2019-2020

Liverpool 3e Voetbalbroekje 2019-2020

liverpool 3e voetbalbroekje 2017-2018Ga jij voor unieke voetbalkleding en is LFC je club dan is een Liverpool 3e voetbalbroekje 2019-2020 maar ook het Liverpool trainingspak iets voor je. Het 3de Liverpool tenue is ontworpen door New Balance. Wat vind je van deze kleuren?

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €26,95
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Oranje met zwart
New Balance kleding

Het unieke aan de kleding van LFC zijn de unieke kleuren. Ben je fan van Virgil of Wijnaldum dan mag het Liverpool 3e voetbalbroekje 2019-2020 zeker niet ontbreken. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een compleet Liverpool 3rd voetbaltenue maar dan ontbreekt een shirt en sokken nog. Het Liverpool 3e voetbalbroekje 2019-2020 te zien zijn tijdens de Europese wedstrijden en altijd voorzien van andere kleuren dan een thuistenue. Liverpool is nog bezig met het seizoen dus we zijn benieuwd of het Europa League of Champions League gaat worden. Ben je er nog niet helemaal uit? Kies een Liverpool 3e voetbal short 2019/2020 of shop andere items online.

Het Liverpool 3e voetbal short 2019/2020 is ontworpen in samenwerking met kledinggigant New Balance. Je kent de kleding misschien wel van andere sporten. Deze sportgigant staat altijd garant voor goede en betrouwbare kleding. Zoals op de afbeelding te zien, is het Liverpool 3e voetbalbroekje 2019-2020 ontworpen juist anders te zijn dan de thuiskleding.

Liverpool 3e Voetbalbroekje 2019-2020

We zijn altijd benieuwd wat jullie van de nieuwste voetbalkleding vinden! Daarom een vraag of jullie het ons willen laten weten? We kunnen zo kleding aanbieden die bij alle liefhebbers passen. We hadden bijvoorbeeld nooit verwacht dat sommige kleuren sneller gaan dan andere. Als jij specifiek kijkt naar het Liverpool 3de tenue dan zien we het Liverpool logo op het rechter bovenbeen maar ook op het shirt en kousen.

Het New Balance logo zien we vervolgens aan de andere kant. Zoals gezegd kan je dus op de training komen met dezelfde kleding als je LFC helden. Uniek maar al jaren bekend is het materiaal dat zorgt ervoor dat vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. Hierdoor zal het Liverpool 3e voetbal short dus altijd lekker droog en comfortabel aan blijven voelen tijdens het sporten. We kijken uit naar het nieuwe seizoen! Wat zijn je verwachtingen voor dit jaar in Europa, Premier League en bekers?

  • LFC voetbalkleding
  • Stadion: Anfield Road
  • Kledingmerk: New Balance
  • Club: Liverpool FC
  • Stof: 100% polyester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *