Home » Liverpool » Liverpool 3e Voetbalsokken 2019-2020

Liverpool 3e Voetbalsokken 2019-2020

liverpool 3e voetbalsokken 2017-2018Zoek jij een tenue om in te trainen? Ga voor een 3de variant met de Liverpool 3e voetbalsokken 2019-2020 en kies bijvoorbeeld het uitshirt en thuis broekje. We zagen vorig seizoen het Liverpool 3e shirt 2018-2019 in het grijs wat het helemaal uniek maakt. Welke kleur hoop jij voor dit seizoen?

direct bestellen vsd

Beschikbaar in: kids, junior en senior
Oranje met zwart
Sterspelers: Wijnaldum, Firmino, v Dijk

Wat een baas is Virgil zo in de eerste seizoenen. Helden die steeds vaker gaan opstaan en met een belangrijke rol voor Wijnaldum. Uiteraard is het voor deze spelers van Liverpool van belang om de meest comfortabele voetbalkleding te hebben. Goede voetbalschoenen en goede scheenbeschermers zijn daar belangrijke voorbeelden van. Je ziet het bruggetje al komen dus ook de voetbalkousen zijn van bijzonder belang. Zo hebben ze de taak om de scheenbeschermers op hun plaats te houden en te zijn voorzien van een kwalitatief voetbed.

De Liverpool 3e voetbalsokken 2019-2020 zullen te zien zijn tijdens onder andere de Europese activiteiten van de club uit Liverpool. De club, welke is opgericht door John Houlding speelt al sinds 1892 in het Anfield Road stadion in de Premier League. We moeten daar wel bij zeggen dat de 3de kleding over het algemeen tijdens uitwedstrijden wordt gedragen. Maak je dus klaar voor een nieuwe Champions League finale zoals 2 jaar geleden.

Liverpool 3e Voetbalsokken 2019-2020

New Balance heeft de vormgeving en beeld van de Liverpool 3e voetbalsokken 2019-2020 op zich genomen. New Balance kennen we toch meer als tennismerk maar dat mag voor de kwaliteit niet uitmaken. Zoals gezegd zijn de 3de sokken ontwikkeld met een fenomenaal voetbed zodat iedereen goed uit de voeten kan op het voetbalveld. Het voetbaltenue is ontwikkeld in het zwart met verschillende gekleurde elementen. Zo zien we op de derde voetbalsokken van F.C. Liverpool rode en witte strepen. Daarnaast is de tekst LFC terug te zien op de schenen van de kousen. Zijn er in jouw week specifieke momenten wanneer jij de Liverpool 3e voetbalsokken 2019-2020 zou dragen?

Het materiaal waarmee de sokken vervaardigd zijn is vocht afvoerend. Dit betekent dat wanneer je op het veld staat en beging te transpireren, dat de kousen droog en fijn blijven aanvoelen. Het vocht tijdens het zweten wordt afgevoerd naar de buitenste lagen van het materiaal, waardoor de sokken zo aangenaam blijven voelen. Maak dus vandaag nog je nieuwe Liverpool 3e voetbalsokken 2019-2020 compleet en maak zo je nieuwe Liverpool tenue compleet. We zijn als laatste erg benieuwd wie je favoriete voetballer uit het team is! Laat het ons weten onderaan en dat maakt je direct een koning.

  • Liverpool fanshop artikel
  • Premier League
  • Europees tenue
  • Stadion: Anfield
  • New Balance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *