Home » Liverpool » Liverpool FC Shirt Thuis 2018-2019

Liverpool FC Shirt Thuis 2018-2019

liverpool fc shirt thuis 2018-2019Een belangrijk shirt van de Champions League finalist van vorig seizoen met nu het: Liverpool FC shirt thuis 2018-2019! Ga je voor de dames variant? Klik dan op de blauwe link: Liverpool thuisshirt vrouwen 2018-2019. Wat vind je van het klassieke voetbalshirt voor de thuiswedstrijden?

direct bestellen vsd

 • Liverpool Football Club
 • In: kids, kinder, junior vrouwen & heren
 • New Balance voetbalkleding
 • Club: Liverpool Football Club

Het Liverpool thuisshirt 2018/2019 samen met de Liverpool thuiskousen 2018-2019 en shorts wanneer je gaat voor een compleet voetbaltenue. LFC was zoals altijd weer als eerste met het voetbalshirt op de markt. Nu met heel veel trots door de CL finale van vorig seizoen. Welke voetballer zou jij achterop laten bedrukken?

LFC voetbalshirts en thuisshirts in het rood met witte accenten ontworpen door New Balance. Een prachtig thuisshirt als je fan bent van Liverpool FC of een voetbalreis gaat maken. Het Liverpool thuisshirt 2018-2019 voor de thuiswedstrijden op Anfield Road, Liverpool. Afgelopen seizoen zijn The Reds ver gekomen in de Champions League en hebben ze de Barclays Premier League prima afgesloten. Naast de wedstrijden in de Engelse competitie ook in de League cup, FA cup en Europa. Het rode Liverpool shirt zorgt daarom ook voor de bijnaam “The Reds”. Liverpool FC met de mooiste en populairste voetbalshirts van Engeland. Shop het prachtige Liverpool thuisshirt 2018/2019 of ga voor een compleet tenue of ga naar de top 10 voetbalshirts 2018-2019.

Liverpool FC Shirt Thuis 2018-2019

Het Liverpool thuisshirt 2018/2019 gaan we zien om de schouders van de sterren Mané, M.Salah, Wijnaldum en Virgil van Dijk. New Balance met ademende technologieën welke high-end NB technologie worden genoemd. Voor de training of zoek je een origineel voetbalshirt voor de sportschool? Ga voor het prachtige Liverpool FC shirt thuis 2018-2019. New Balance ontwerpt de shirts speciaal voor sporten maar zijn ook comfortabel op te dragen in de pub wanneer je Liverpool FC gaat aanmoedigen. Een bedrukking komen we hieronder op terug. Liverpool FC heeft nu een selectie om mee te gaan strijden om het kampioenschap en misschien wel meer. Bij Voetbalshirtsdirect.nl de wedstrijdkleding, voetbalkleding Liverpool FC en merchandise zoals sjaals en vlaggen.

 • New Balance voetbalkleding
 • Rood met witte accenten
 • Hoofdsponsor: Standard Chartered

Liverpool FC Bedrukken | Naam en nummer

Een voetbalshirt bedrukken of zoals de titel zegt Liverpool FC bedrukken | naam en nummer. Het thuisshirt met naam en nummer maakt het geheel iets unieker. Denk bijvoorbeeld ook aan de logo’s op de mouwen en het officiële logo van de Premier League. De rest van de accenten allemaal in het wit net als de bedrukking. Een Liverpool thuisshirt kopen? Een bedrukking achterop kan op 2 verschillende manieren. We hebben de strakke rechte bedrukking. Een andere is de iets meer speelse bedrukking. Alle voetbalshirts Liverpool FC zijn te bedrukken net als alle tenues. Veel plezier met een Liverpool thuisshirt Salah 2018-2019 of Liverpool shirt Virgil van Dijk 2018-19.

Top 3 spelers achterop het voetbalshirt:

 1. M. Salah
 2. Virgil van Dijk
 3. Mané

In de LFC store van www.voetbalshirtsdirect.nl naast het Liverpool FC shirt thuis 2018-2019 ook shorts en kousen. Een compleet tenue voor speler maar ook een Liverpool keeperstenue thuis 2018-19. LFC met wereldwijd fans welke de wedstrijden in de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa willen volgen met het Liverpool thuisshirt 2018/2019. Brengt je een bezoek aan Liverpool? Een trip door Anfield Road of een voetbalreis Liverpool? Shop de Liverpool F.C. voetbalkleding informatie bezoek dan de Liverpool store. Andere populaire Premier League voetbalshirts 2018-2019 zijn het Chelsea shirt, Manchester City shirt en Manchester United shirt.

 • Voetbalclub: Liverpool Football Club
 • Stadion: Anfield Road
 • Clubkleur: rood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *