Liverpool FC Shirts en Tenues 2019-2020

liverpool shirtJaaa! We hebben volle rekken met Liverpool FC shirts en tenues 2019-2020. De lancering voor het 125-jarige bestaan van Liverpool football club met een shirt welke doet denken aan de glorie jaren uit het verleden.

direct bestellen vsd

+ Prijs vanaf €49,95 (minikit)

+ Liverpool FC tenues, kleding

+ Kleuren: rood / geel

Het klassieke tenue van The Reds is natuurlijk ook los te bestellen via de blauwe link: Nike Liverpool thuisshirt 2021-2022. We kunnen het niet echt een Liverpool retro tenue noemen. De moderne technologieën en tinten zijn niet te vergelijken met het oude voetbaltenues. We hebben alle nieuwste Liverpool voetbalkleding in de shop voor dames, heren, kinderen en zelfs voor baby’s.

Premier League Mo Salah GIF by Liverpool FC - Find & Share on GIPHY

Liverpool FC Shirts en Tenues 2019-2020

Zoals gezegd kan je gaan voor een compleet tenue of gewoon een los thuisshirt. Jong of oud het maakt niet uit want het Liverpool voetbalshirt is beschikbaar voor iedereen. Wat valt op vergeleken met het vorige thuisshirt? De accenten zijn niet meer wit maar geel. Je snapt vast wel waar de bijnaam “The Reds” vandaan komt;). De jaren 70 waren succesjaren wat we zeker mogen terugzien in de tenues. Ben je toch meer een keeper of fan van Alisson? Shop dan ook een Nike Liverpool keepersshirt paars 2022-2023 of ga ook her voor een compleet tenue. Ga direct voor het voetbalshirt welke bij je past en kies bijvoorbeeld een naam achterop.

  • Liverpool voetbalkleding
  • In: kinder, junior, heren, dames
  • Bijnaam: The reds

liverpool fc shirts en tenues 2019-2020

Als we kijken naar de complete Liverpool FC voetbaltenues 2019/2020 dan zie je naast het shirt ook een voetbalbroekje en kousen. Het logo zien we terug op het thuisshirt en voetbalshort. De letters LFC zien we ook op de voetbalsokken. Een compleet Liverpool voetbaltenue ligt al in de rekken voor baby’s vanaf 3 maanden tot volwassen mensen. We wensen je heel veel plezier met alle verschillende varianten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *