Liverpool Keepersshirt 2019-2020

liverpool keepersshirt 2019-2020Check hier het zwarte Liverpool keepersshirt 2019-2020. Je kunt voor de training direct de nieuwste keeperskleding in huis halen. We hebben ook een compleet Liverpool keepers tenue 2019-2020 voor je.

voetbalshirts direct kopen

  • Prijs vanaf €48,95
  • In: kids, kinderen junior en heren
  • New Balance keeperskleding
  • Keepers: Simon Mignolet en Alisson

Steun jij Liverpool Football Club op weg naar een nieuw succesvol seizoen in de Premier League, League cup, FA cup en Europa? Of ben jij gewoon een fan van Alisson? In beide gevallen kan je dan gaan voor het zwarte shirt speciaal voor keepers. Twijfel je toch nog een beetje? Je kunt natuurlijk ook het FC Liverpool shirt bestellen als spelers variant:). We wensen je alvast veel plezier met een nieuwe seizoen voetbal dat voor de deur staat.

Als Goalkeeper heb je een invloedrijke positie en dat wordt nu steeds meer erkend – Alisson

Liverpool Keepersshirt 2019-2020

Tijdens de thuiswedstrijden op Anfield, Liverpool stadion gaan we dit shirt zeker zien. Een icoon uit het verleden is Jerzy Dudek maar ook Brad Jones heeft onder de lat gestaan bij LFC. Misschien herken je ook wel namen uit het verleden zoals: Chris Kirkland, José Manuel Reina en Sander Westerveld om een paar oldies te noemen.

  1. Wordt Liverpool aankomend seizoen kampioen?
  2. Welke speler zou LFC moeten kopen om de selectie compleet te maken?

Als het gaat om keeperskleding dan zit je hier wel goed. Wil jij de keepers van dichtbij aan het werk zien? Je kunt bij ons ook een voetbalreis Liverpool boeken en je kunt dan plaatsnemen in het geweldige stadion. Wij hebben in de shop eeperskleding in volwassen- als kindermaten maar ook in de damesmaten. “You’ll never walk alone” zal ook aankomend seizoen regelmatig te horen zijn op Ziggo en op Anfield Road.

  • Liverpool Football Club
  • Stadion: Anfield
  • Lied: “You’ll never walk alone”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *