Home » Liverpool » Liverpool Keeperstenue Thuis 2018-19

Liverpool Keeperstenue Thuis 2018-19

liverpool keeperstenue thuis 2018-19Net als Alisson het gele Liverpool keeperstenue thuis 2018-19 kopen? Een compleet tenue van Liverpool Football club voor de training of om op de veldjes te keepen. Het thuistenue keepers bestaande uit het Liverpool keepersshirt 2018-2019 (lange mouwen) of Liverpool keepersshirt geel 2018-2019 met keepersshort en kousen.

  • Voetbalclub: Liverpool Football Club
  • Maten: mini, baby, kinder en senioren
  • Keeperstenues thuis
  • Kleuren: geel en zwart

New Balance keeperskleding maar ook shirts voorzien van een heerlijk luchtige stof in combinatie met de mesh-gaatjes. Bij Voetbalshirtsdirect.nl vergelijken wij de aanbieders zodat jij niet verder hoeft te zoeken.

direct bestellen vsd

Het Liverpool keepers tenue 2018/19 gaan we zien op het prachtige Anfield in Liverpool. Belangrijkste competities zijn de Premier League, FA cup, League cup en Europa. New Balance ontwerpt nu voor de derde keer de wedstrijdkleding en trainingskleding. Alisson de eerste keeper met daarachter Karius. Denken jullie dat LFC nog een nieuwe keepers gaat kopen? Beschikbaar in de shop in maten vanaf 98 tot 176 en S tot XXL. Een prachtige voetbalclub met wekelijks het “You’re never walk alone” door Anfield Road. In de store het Liverpool tenue keeper 2018-2019 lange mouwen maar ook losse keepersshorts en keeperskousen.

Liverpool Keeperstenue Thuis 2018-19

Het Liverpool tenue Alisson 2018/19 is uitgekomen met een prachtige gele kleurenpalet. Het keeperstenue heeft voor het eerst een gele basiskleur en zwarte accenten zoals de logo’s en New Balance accenetn. Ontworpen met een normale pasvorm en strepen aan de zijkant. Gemaakt van 100% polyester en zien we het New Balance logo en het Liverpool FC logo aan beide kanten. Zowel op het keepersshirt als op de keepersshort. Het Standard Chartered logo in het midden van het Liverpool keeperstenue thuis 2018-19. In de store tenues bestaande uit het keepersshirt, keepersshort en kousen keeper voor jong en oud.

Het Liverpool tenue keeper geel bestaat uit het keepersshirt, het Liverpool keepers short 2018/19 en de Liverpool keepers kousen. Een geheel door de gele kleur die over het hele tenue gaat met overal zwarte accenten. New Balance ontwerpt de kleding als fris en koel. High-end New Balance materiaal in combinatie met mesh-gaatjes voor de warme dagen in de grote competities. Vocht wordt afgevoerd en je zult minder zichtbaar transpireren door de nieuwste technologieën. Hierdoor zal het Liverpool keepers tenue thuis dus altijd droog en comfortabel aanvoelen op de huid. Keeperskleding maar ook keepershandschoenen, sjaals en vlaggen om compleet aan de training of wedstrijd te beginnen.

  • New Balance keeperskleding
  • Hoofdsponsor: Standard Chartered
  • Keeperstenue: geel en zwart
  • Liverpool Football Club | Anfield Road

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *