Home » Salah » Liverpool Salah Shirt 2017-2018

Liverpool Salah Shirt 2017-2018

liverpool salah shirt 2017-2018Liverpool Salah shirt 2017-2018 kopen? In het overzicht voetbalshirts met naam de populaire Mohamed Salah. De aanvaller overgenomen voor €39 mln van AS Roma is geweldig snel. In de Liverpool shop niet alleen het Salah Liverpool thuisshirt maar ook uitshirt en 3de shirt.

direct bestellen vsd

Superster: M. Salah
In: kinderen, vrouwen, junior en senior
Rugnummer 11
Outlet voetbalshirts

Het Liverpool shirt is populair in de shop. Een Liverpool shirt bedrukken nog populairder. Mohamed Salah is de nieuwe man wat het shirt altijd populair maakt. De snelle buitenspeler heeft rugnummer 11 overgenomen van Roberto Firmino. Firmino wilde met rugnummer 9 gaan spelen. Shop hieronder direct het bedrukte voetbalshirt.

Liverpool Salah Shirt 2017-2018

De Egyptische aanvaller heeft een contract voor 5 jaar getekend. We kunnen voorlopig dus wel genieten van de geweldige speler. Samen met Firmino en Sane zal hij de aanval vormen van Liverpool football club. Daarachter nog Daniel Sturridge welke iets minder in vorm is. Liever een ander voetbalshirt van Liverpool? Via Unisportstore kan een willekeurige speler worden bedrukt. Je kunt ook kiezen om een eigen naam en nummer te bedrukken. Shop daarnaast ook Salah voetbalschoenen.

M.Salah Voetbalshirt 2017/2018

M.Salah voetbalshirt 2017/2018 uiteraard in het rood en de varianten 3de en uitshirt. 26 jan. 2014 was de datum dat Salah werd verkocht van Basel naar Chelsea. Bij Chelsea kwam hij niet aan de bak en liet zich uitlenen aan Fiorentina. Bij Fiorentina scoorde hij 9 goals met 4 assist. Reden genoeg om een jaar laten AS Roma aan de deur te krijgen. In eerste instantie huurde Roma, Salah voor een jaar met optie tot koop. Hij werd gekocht voor 15 miljoen en scoorde vervolgens 34 goals en 24 assists in 83 wedstrijden. Uiteindelijk reden genoeg voor Liverpool op 39 miljoen naar Rome te brengen.

  • Sterspeler: Mohamed Salah
  • Land: Egypte
  • Voetbalclub: Liverpool FC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *