Liverpool Shirt Dames 2019-2020

liverpool shirt dames 2019-2020Vrouwen voetbal in de lift? Je ziet het aan de diverse varianten met nu ook het Liverpool shirt dames 2019-2020. New Balance heeft gelijk doorgepakt en een vrouwelijke pasvorm meegegeven aan het thuisshirt. Lekker toch voor de training een FC Liverpool shirt of om te dragen voor thuis.

voetbalshirts direct kopen

  • Liverpool Football Club
  • Stof: 100% polyester
  • Vrouwelijke pasvorm

Tadaa! Daar istie het Liverpool shirt dames 2019-2020 en komt uit de officiële store. Originele Liverpool thuisshirts wil zeggen het officiële merk en geen Aliexpres gekkigheid. Wens je een compleet Liverpool dames tenue? We hebben zoals altijd een voetbalbroekje thuis en voetbalsokken om het af te roden. Zoek je kleding omdat je langs gaat bij de club? We hebben ook LFC sjaals, dekbedovertrekken en veel meer items. Het Leuke is dat je het zo gek kan maken als je zelf wenst. Bestel via direct bestellen het Liverpool shirt vrouwen 2019/2020 maar je kan ook voor een volle kast gaan met daarnaast het Nike Liverpool uitshirt vrouwen 2020-2021.

You’ll Never Walk Alone – LFC

Ontworpen door New Balance het Liverpool vrouwen thuisshirt. Het Amerikaanse bedrijf New Balance zorgt voor fantastische voetbalkleding en eindelijk ook voor dames. Ben jij dus een Liverpool FC liefhebber of fan van Salah? Dan hebben wij een shirt voor jou. Het vrouwelijke design verschilt overigens alleen qua pasvorm met de heren variant. Vandaag de dag kan je dus gaan voor een compleet tenue met een Liverpool thuisshirt vrouwen, voetbalsokken thuis en shorts. Het Liverpool logo vinden we op de linkerborst en New Balance merk op de rechterborst wat een prachtig geheel maakt. De rode basiskleur kennen we nu wel met hoofdsponsor Standard Chartered in het midden van het shirt. Ga helemaal los en kies de nieuwste LFC kleding.

Liverpool Shirt Dames 2019-2020

Het kan natuurlijk zijn dat je een groot fan bent van Wijnaldum, Virgil, Salah, Mané of noem je maar op. Een bedrukking is dan logisch van het Liverpool thuisshirt vrouwen. Je kiest dan in de shop de naam en nummer van je favoriet. Breng je een bezoek aan het stadion dan is een bedrukking extra leuk. Het New Balance materiaal zorgt voor een comfortabel gevoel ook tijdens de warme dagen. Gebruik je het shirt voor de training of sporten dan zal het Liverpool shirt dames 2019-2020 heerlijk blijven aanvoelen. Het vocht wordt tijdens het transpireren afgevoerd zodat de nare luchtjes ook snel verdwijnen. We blijven de aanbieders in de gaten houden dus jij zal altijd de beste prijs vinden.

Een compleet Liverpool assortiment voor een volle kast? Bekijk dan naast het Liverpool vrouwen voetbalshirt ook veel meer tenues en trainingskleding! Een Liverpool shirt dames 2019-2020 is ideaal als je een voetbalreis Liverpool hebt geboekt. Je brengt dan een bezoek aan het prachtige stadion Anfield Road. Liverpool FC gaat er alles aan doen om prijzen te winnen maar ook mooi voetbal op de mat te leggen. Kan jij ons vertellen wat je vindt van de vrouwelijke pasvorm? Ideaal of draag je liever de normale variant?

  • Voetbalshirts voor iedereen
  • New Balance materiaal
  • 100% polyester
  • Bedrukken met nummer
  • Dames, vrouwen en meiden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *