Home » Voetbalshirt » Liverpool Shirt

Liverpool Shirt

liverpool shirtIn de varianten Liverpool thuisshirt 2018-2019, uitshirt en Europees is het Liverpool shirt 2018-2019 te verkrijgen. You’ll never walk alone het lijflied komt subtiel terug op de voetbalshirts. Net als Virgil van Dijk, Firmino of Salah het rode shirt?

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €54,95
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • New Balance voetbalkleding
  • Sterspelers: Roberto Firmino en Virgil van Dijk

Liverpool Football Club opgericht op 15 maart 1892 is een club met een rijke historie. Niet gek dat de voetbalkleding en dit Liverpool shirt geweldig populair is. De succesvolle Engelse club strijdt uiteraard mee met de diverse prijzen.

Liverpool Shirt 2018-2019

De voetbalshirts van Liverpool zijn voorzien van het officiële logo en New Balance logo aan de rechterkant. De stad Liverpool zegt meer over het voetbalshirt zoals de vogel in het logo. Wat is het voor vogel? Een mythisch wezen -half aalscholver en ook deels adelaar maken deze vogel. Een Liverpool voetbalshirt met een prijs vanaf €54,95. Voetbalshirts beschikbaar in: kids, junior en senior. De bijnaam van deze vogel is “Liverbird”. Wat zijn de vlammen aan de zijkant? De vlammen verwijzen naar het Hillsborough drama waar 96 fans om het leven zijn gekomen. Het prachtige Liverpool thuistenue ontworpen door New Balance voor een geweldige prijs. De voetbalkleding is te verkrijgen in dames, kinderen en senioren varianten.

Het New Balance Liverpool voetbalshirt is voorzien van hoofdsponsor “Standard Chartered Bank”. Sinds 2010 is de hoofdsponsor zichtbaar in het midden van de voetbalkleding. Wat is uniek aan de hoofdsponsor van Liverpool? Liverpool FC was de eerste Engelse club met een sponsor op het voetbalshirt. Fantastische kleding van een geweldige clubs uit de Barclays Premier League. Naast het voetbalshirt heeft New Balance ook trainingskleding. Wens je dus een goedkopere variant bekijk dan eens een trainingsshirt, Liverpool trainingspak 2018-2019, presentatiepak of polo.

Liverpool FC Voetbalkleding

Liverpool FC voetbalkleding kopen? In onze shop naast het prachtige Liverpool shirt natuurlijk ook voetbal trainingspakken, trainingskleding, voetbalshorts, kousen, tenues en trainingsshirts. Voetbalshirts zijn verreweg het populairst maar wat te denken van merchandise zoals retro shirts, dekbedovertrek en bijvoorbeeld een sjaal. Liverpool FC voetbalkleding kan worden besteld met officiële Premier League bedrukking. Zorg dat je helemaal klaar bent voor het seizoen 2018/2019 met de mooiste Liverpool kleding. Een compleet tenue? Bestel dan ook de voetbalbroekjes en kousen. Twee jaar na de oprichting ging Liverpool in het rood voetballen. Waar komt de rode kleur vandaag? Het zijn de kleuren van de stad Liverpool. Shop snel het prachtige Liverpool voetbalshirt 2018/2019.

liverpool thuisshirts 2018-19

Koop Liverpool tenues en shirts voor de laagste prijs door middel van onze prijsvergelijker. De tenues en shirt te verkrijgen voor kinderen, dames en natuurlijk senioren. De tenues en shirts gaan we terug zien in de Barclays Premier League, FA cup, League Cup en Europa. Je kunt dus gaan voor een los Liverpool shirt maar een tenue is natuurlijk helemaal geweldig. We hebben een minikit voor de kleintjes en een kinderen en senioren tenue kan met broekje en kousen worden samengesteld. Onze aanbieder Unisport levert complete tenues met korting. Aan de onderkant van het voetbalshirt vinden we de zin: “There’s no noise, like the Anfield noise”. De zin verwijst naar de geweldige sfeer op Anfield Road. The Reds hebben naast het Liverpool long sleeve shirt 2018-19 natuurlijk ook weer een uitshirt en 3e shirt.

Liverpool shirt bedrukken

Een Liverpool shirt bedrukken? Zoals gezegd komen de Liverpool shirts met een officiële bedrukking. De sterren Virgil van Dijk, Wijnaldum, Can en Firmino kunnen achterop worden bedrukt. Een Liverpool shirt bedrukken kost €20,00 of je besteld het shirt compleet met naam en Premier League badge. Liever een eigen naam en nummer? Je kunt in de winkelwagen bedrukken wat je maar wenst. Een officiële bedrukking gegarandeerd op het thuisshirt, uitshirt of Europese shirt.

  • Voetbalshirt bedrukken
  • Sterren: Virgil van Dijk & Firmino
  • Anfield, Liverpool

Liverpool artikelen en cadeaus? Je kunt denken aan een goedkoop t-shirt maar daarnaast ook vaak aanbiedingen onder de New Balance kleding. Een goedkoop Liverpool cadeau? Shop bijvoorbeeld Liverpool accessoires welke ideaal als cadeau gegeven kunnen worden. Liverpool shawls, kalenders, vlaggen, mokken, bidons en caps zijn geweldig populair. We wensen je veel plezier met de Liverpool artikelen en in het bijzonder een Liverpool shirt, Liverpool thuiskousen 2018-2019 of Liverpool keepersshirt 2018-2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *