Liverpool Tenue Kids 2019-2020

liverpool tenue kids 2019-2020Scoor hier direct het Liverpool tenue kids 2019-2020. New Balance heeft weer ff gek gedaan en is uitgekomen bij gele accenten. LFC heeft ook 2 Nederlanders in de gelederen (Virgil & Wijnaldum) maar welke van de 2 is je favoriet?

voetbalshirts direct kopen

  • Club: Liverpool FC
  • In: Boys small tot XXXL
  • Gratis thuisbezorgd boven €70,00
  • New Balance voetbalkleding
  • Overzicht: Liverpool

Je kunt gaan voor een tenue met korte mouwen maar ook als New Balance Liverpool shirt lange mouwen variant. Een groot voordeel is dat de kleding gratis wordt thuisbezorgd. Je kunt dus morgen al op de training shinen in het complete thuistenue:). Wij vergelijken de prijzen zodat u als voetballiefhebber direct naar de goedkoopste aanbieder kan gaan. Gaat LFC strijden om alle 4 de prijzen of is het team nog niet sterk genoeg?

No Way What GIF by Liverpool FC - Find & Share on GIPHY

Het Liverpool tenue kids 2017-2018 of voor de mini’s het Liverpool minikit? We hebben eveneens het Liverpool tenue senioren. Ben je op zoek naar een Liverpool dekbedovertrek, keepersshirt of andere Liverpool accessoires klik dan hierboven op artikelen. Het nieuwe Liverpool voetbalshirt is ontworpen door New Balance. Vorig seizoen was het nog Warrior Sport met de gele accenten. Het Liverpool tenue kids 2017-2018 bestaat naast het thuisshirt ook uit het voetbalbroekje thuis en de voetbalsokken rood met witte bovenkant. Wij vergelijken de prijzen zodat u als voetballiefhebber nooit teveel betaalt. Nu het tenue Liverpool FC senioren.

Liverpool Tenue Kids 2019-2020

Het Liverpool mini kit thuis 2017-2018 is net als afgelopen seizoen volledig in het rood. New Balance heeft het voetbalshirt Liverpool zakelijk gehouden met gele accenten in plaats van de witte accenten. Het New Balance logo vinden we terug op de Liverpool voetbalshort, Liverpool kousen en op de linkerborst van het voetbalshirt. Een voetbalshirt bedrukken van een Liverpool tenue kids 2017-2018 is natuurlijk ook mogelijk. Je kunt kiezen uit een sterspeler van Liverpool of eigen naam en nummer. Hierboven het Liverpool tenue thuis kids 2017-2018.

Liverpool zonder Steven Gerrard is als een broodje shoarma zonder knoflooksaus

We hebben het Liverpool tenue voor kinderen met een normale pasvorm. Je kunt deze bestellen in de maten Boys small tot XL senioren. Via Wikipedia link: Liverpool FC krijg je meer info over de club. We zien het tenue met de logo’s van LFC op de linkerborst en aan de rechterkant van het voetbalbroekje. Uiteraard staat Standard Chartered in het midden van het thuisshirt. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste voetbalartikelen? Volg ons dan via de Social Media kanalen.

  1. Club: Liverpool Football Club
  2. Kledingmerk: New Balance
  3. Sterspeler: Salah
  4. Kleuren: rood met geel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *