Liverpool Tenue Minikit 2019-2020

liverpool tenue minikit 2019-2020Zie hier een Liverpool tenue minikit 2019-2020 voor kinderen vanaf 18 maanden tot 8 jaar. Je kunt ook alles los bestellen via de blauwe link: Liverpool voetbalbroekje thuis 2019-2020 en Liverpool voetbalsokken thuis 2019-2020. Wat vind je van het tenue met de gele accenten?

voetbalshirts direct kopen

  • Prijs mini €44.95
  • Beschikbaar in: 6 maanden tot 8 jaar
  • Gratis thuisbezorgd boven €70,00!
  • Overzicht: Liverpool

Je kon het al zien maar we hebben wederom te maken met een New Balance design. Ideaal voor de training of om je kind aan te doen als jij naar de Premier League aan het kijken bent in het weekend;). Een minikit is al bij de jongste fans populair en dat zie je dan ook op de voetbalvelden. Weet je wat nog een voordeel is? De prijs want de tenues gaan al vanaf €44,95 over de toonbank. Je kunt natuurlijk ook een speler laten bedrukken of een eigen variant creëren. Ga los met de geweldige kleding voor de jongste fans:).

“I always said we had the best two teams on Merseyside… Liverpool and Liverpool Reserves.”

Je kunt een dergelijk tenue natuurlijk ideaal als cadeau geven. Voor een paar tientjes ben je dan al klaar. Ook hier hebben we te maken met een 100% polyester ontwerp. Je kunt dus de kleinste voetballiefhebbers al zien in dergelijke tenues. New Balance heeft al een tijdje overgenomen van Warrior Sport. Je merkt het aan het materiaal wat zorgt dat vocht wordt afgevoerd.

Liverpool Tenue Minikit 2019-2020

Het Liverpool tenue bestaat uit 3 delen. Zoals gezegd is dat nieuw want vroeger had je de mini sokjes er niet bij. Steeds meer jonge kinderen zien we tegenwoordig in de verschillende voetbaltenues. Het voordeel van een minikit is de prijs. Deze ligt een stuk lager dan de senioren tenues. Je kunt er lekker in sporten maar ook gewoon thuis dragen. Heb je nog vragen of opmerkingen laat het ons dan weten via info@voetbalshirtsdirect.nl! Wil je nog wat meer info over de topclub LFC? Klik dan op de blauwe link Liverpool FC welke naar Wikipedia gaat. 

  • Club: Liverpool Football Club
  • Stadion: Anfield Road 
  • Officiële voetbalkleding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *