Home » Liverpool » Liverpool Thuisshirt Kind 2018-2019

Liverpool Thuisshirt Kind 2018-2019

liverpool thuisshirt kind 2018-2019In onze shop in het rood voor junioren het Liverpool thuisshirt kind 2018-2019. Op Anfield Road tijdens de thuiswedstrijden gaan we genieten van het rode voetbalshirt. Denk jij dat Liverpool weer ver gaat komen in de Champions League? Een overwinning in de Premier League is natuurlijk ook prima. Verder speelt Jürgen Klopp en zijn mannen nog voor de League cup en FA cup. Voor dames hebben we in de fanshop ook het Liverpool thuisshirt vrouwen 2018-2019 om wat te noemen. Daarnaast ook het thuisshirt voor heren. Wat vind je van het shirt voor dit seizoen?

Het Liverpool shirt kids 2018/2019 in het rood met wit voor de wedstrijden in de cups, Europa en Barclays Premier League. Wij vergelijken de aanbieder op de prijs en beoordeling van het voetbalshirt.

  • Liverpool Football Club
  • The Reds
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • New Balance voetbalkleding
  • Stadion: Anfield Road

direct bestellen vsd

In de LFC online voetbal fanstore de nieuwste  New Balance voetbalkleding. Voetbalshirts clubs beschikbaar voor jong en oud. Na een geweldig seizoen worden de kleding van New Balance ook meer gezien en dus populairder. Jürgen Klopp werkt al jaren met een idee en heeft zijn selectie deels compleet. We hopen op een M.Salah zoals we deze vorig seizoen zagen. Kinderen, junioren en zelfs mini’s kunnen al genieten van het Liverpool thuisshirt kind 2018-2019. Een groot voetbalfans en Liverpool fan? Liverpool shirt kids geweldig voor de trainingen en wedstrijden op de pleintjes.

Liverpool Thuisshirt Kind 2018-2019

New Balance en Liverpool FC gekozen voor een rustig voetbalshirt en iets roder. In plaats van gele accenten nu de witte accenten. Het Liverpool thuisshirt junioren 2018-19 ontworpen met een normale pasvorm en zit ook comfortabel. Een groot liefhebber van Engels voetbal? In het overzicht Premier League voetbalshirts de Liverpool collectie als eerste maar nog veel meer. Wens je het voetbalshirt nog meer speciaal te maken. Bedrukt het voetbalshirt met naam en nummer van je favoriete speler of eigen naam. zal dus ook in het geel beschikbaar zijn. De hals is dicht met een knoop bij de bovenkant. Een bedrukking van het Liverpool FC shirt kids 2018/2019 is iets duurder dan het reguliere shirt.

  • Liverpool FC shop
  • Seizoen 2018/2019
  • Thuis tenues en kleding
  • Kids/kinderen/junioren
  • Kledingmerk: New Balance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *