Liverpool Trainingspak Grijs 2017-2018

liverpool trainingspak grijs 2017-2018Liverpool trainingspak grijs 2017-2018 in het grijs met zwarte en rode accenten bestellen? In onze Liverpool FC shop ook voetbal trainingspakken in de kleuren zwart en rood zwart. Het trainingspak Liverpool FC in de maten mini tot S, M, L, XL en XXL.

voetbalshirts direct kopen

Liverpool Football Club
Prijs vanaf €58,95
Beschikbaar in: S boy tot XXL
Sterspelers: Wijnaldum en Firmino
New Balance voetbalkleding

Liverpool trainingspak grijs 2017-2018 zal gedragen worden Europees maar ook tijdens uitwedstrijden in de Premier League. Bestel hieronder direct bijzondere presentatiepakken, trainingsshirt en natuurlijk trainingspakken.

Liverpool Trainingspak Grijs 2017-2018

Liverpool FC heeft gekozen voor fluor groene trainingskleding zo ook het New Balance Liverpool FC Pro trainingsshirt 2016-2017 grey. We hebben eerder al een trainingstrui in dezelfde groene kleur gezien. New Balance voetbalkleding ideaal gemaakt voor een stevige training. Bestel vandaag nog de goedkope trainingskleding van Liverpool FC. De sponsor sponsor BETVICTOR aan de voorkant onder het logo valt geweldig op. De New Balance trainingspakken zijn ook te combineren met een andere Liverpool trainingsjack of Liverpool trainingsbroeken. Beschikbare kleuren zijn grijs, rood en zwart en allemaal te mengen.

New Balance Liverpool Trainingskleding

De New Balance Liverpool trainingskleding verkrijgbaar in drie verschillende trainingspakken. Het is ook mogelijk om een trainingspak met en zonder rits te kiezen. De andere trainingspakken in onze shop zijn Liverpool trainingspak 2017-2018 en Liverpool trainingspak zwart 2019-2020. Liever wedstrijdkleding? We hebben natuurlijk het thuisshirt, uitshirt en Europese voetbalkleding. Shop snel de nieuwste voetbalkleding of ga eens voor een wedstrijd bezoeken in Engeland. Een New Balance trainingspak voor onderweg of tijdens de warming-up. De volledige naam van het trainingspak is dan ook New Balance Liverpool FC Pro trainingspak woven 2017-2018.

  • Liverpool Football Club
  • New Balance kleding
  • 100% polyester
  • Trainingspakken en presentatiepakken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.