Home » Liverpool » Liverpool Uitshirt Lange Mouwen 2019-2020

Liverpool Uitshirt Lange Mouwen 2019-2020

liverpool uitshirt lange mouwen 2019-2020Check hier het Liverpool uitshirt lange mouwen 2019-2020 en het Liverpool FC uitshirt wit 2019-2020 als korte mouwen variant :). Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het net als het New Balance Liverpool shirt uit kids 2019-20.

direct bestellen vsd

  • Liverpool Football Club
  • Beschikbaar in: mini tot senioren
  • Sterspelers: Firmino, Salah en Henderson

Je kunt nu het Liverpool uitshirt dragen net als de sterspelers van Liverpool FC! Ga dan ook nog voor een naam en rugnummer. Een vraag die veel wordt gesteld kan ik het Liverpool shirt long sleeve wel bedrukken? Sowieso kan achterop worden bedrukt. Het Liverpool uitshirt long sleeve is ontworpen door New Balance. We hebben een groot aanbod Liverpool voetbalkleding zodat je hopelijk een keus kunt maken.

Champions League Football GIF by Goal Arabia - Find & Share on GIPHY

Het Liverpool uitshirt is wit met blauwe accenten net als een paar jaar geleden. We zien door de jaren heen veel verschillende kleuren voor het uittenue. De bekende rode kleur mag natuurlijk niet ontbreken en zien we minimaal dit keer. Je ziet als het ergonomische design voor een perfecte fit. Het shirt is te bestellen voor Boys S tot Boys XL of voor senioren van S tot XXXL.

Liverpool Uitshirt Lange Mouwen 2019-2020

Het New Balance Liverpool uitshirt wit met blauw leuk om te geven of lekker voor jezelf te houden. Je kunt via de link bovenaan ook een korte mouwen variant bestellen. Wil je morgen nog een compleet Liverpool tenue? Je kunt deze selecteren bij onze aanbieder en je hebt het morgen in huis! Wil jij net als sterren: Firmino, Wijnaldum, Virgil, Mané of Salah op de training verschijnen? Ga dan los of kies het Liverpool thuisshirt 2018-2019 voor een betere prijs want het is een oudere variant.

  • Liverpool FC
  • Stadion: Anfield Road
  • New Balance
  • 100% polyester
  • Kleur: wit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *