Home » Liverpool » Liverpool Uitshirt Paars 2018-2019

Liverpool Uitshirt Paars 2018-2019

liverpool uitshirt paars 2018-2019Nu te verkrijgen in unieke kleuren het Liverpool uitshirt paars 2018-2019! Het voetbalshirt Liverpool uit is totaal anders dan het Liverpool thuisshirt 2018-2019 en zal weer intens populair zijn dit seizoen.

direct bestellen vsd

  • Liverpool Football Club
  • Beschikbaar in: S tot 3XL
  • Paars met oranje accenten
  • New Balance voetbalkleding

Het thuisshirt Liverpool 2018/2019 zal te zien zijn in het stadion Anfield en het nieuwe Liverpool uitshirt paars oranje tijdens de uitwedstrijden in de Premier League en in Europa. Deze variant van de Liverpool voetbalshirts loopt ieder jaar weer storm, dus wees er snel bij wanneer je deze wilt aanschaffen. Ga hierboven dus snel door naar de goedkoopste aanbieder van het Liverpool uitshirt paars 2018-2019!

Het Liverpool uitshirt paars 2018-2019 voor dit seizoen in de Engelse competitie voorzien van een fris witte basiskleur. De hals van het shirt bestaat uit een ronde nek. Het lijkt echter een unieke hals door de zwarte rand rondom de hals. De hoofdsponsor op het uitshirt blijft wel gelijk en zal is dus ook voor dit seizoen weer Standard Chartered. De zwarte kleur wordt dus afgewisseld door rode accenten welke we terug zien op de mouwen, in de nek en op de achterkant. Een van de mooie dingen van de Liverpool tenues 2018/2019 is de balans tussen de kleuren. De thuiskleur van de club is natuurlijk rood en deze is ook op een zeer subtiele wijze verwerkt in het uitshirt. Vorig jaar was het shirt voor de uitwedstrijden nog wit met rood, maar voor dit seizoen in de Premier League is er gekozen voor een stralend paarse kleur.

Liverpool Uitshirt Paars 2018-2019

Zoals op alle voetbalkleding zijn ook de logos van de club zelf en van de producent terug te vinden op de borst. Deze bestaan tevens uit de mooie opvallend paarse kleur. Daarnaast is het Liverpool voetbalshirt uit 2018/19 voorzien van mesh gaatjes voor een ideale toevoer van lucht. Op deze manier blijft je lichaamstemperatuur constant en zul je het minder snel warm hebben op het voetbalveld of tijdens het sporten. New Balance heeft er ook een techniek qua materiaal in verwerkt om het vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen af te voeren. Zo blijft het Liverpool uitshirt paars 2018-2019 lekker droog op de huid aanvoelen. Ben je dus een echter Liverpool fan in hart en nieren? Dan is dit een Liverpool shirt die je echt in je collectie moet hebben voor dit seizoen. Klik dus snel door naar het nieuwe Liverpool voetbalshirt uit 2018/19 en maak je keuze.

  • Liverpool shop
  • Premier League
  • New Balance
  • Mesh gaatjes
  • Uitwedstrijden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *