Liverpool Voetbalbroekje Thuis 2019-2020

liverpool voetbalbroekje thuis 2019-2020Hier vind je LFC kleding met nu in het bijzonder het Liverpool voetbalbroekje thuis 2019-2020. New Balance moeten we hierbij wel noemen als maker van kleding. Zoek je toch net iets meer dan alleen een short? Ga dan ook voor de Liverpool voetbalsokken thuis 2019-2020 en ren rond als een echte Liverpool FC fan.

direct bestellen vsd

 • Liverpool Football Club
 • In: kids, dames, junioren en heren
 • Overzicht: Liverpool

Je kunt natuurlijk denken, wat moet ik met een los Liverpool voetbalbroekje thuis 2019-2020? Een hele goede vraag! Het hoofddoel is natuurlijk voetballen in een dergelijk broekje maar zwemmen in een voetbalshort is ook heel normaal. De kleur is in ieder geval rood en schijnt dus niet door. Een ander voordeel als je zoekt naar een compleet Liverpool tenue dan is het de prijs. Je kunt je kast dus al vullen met broekjes vanaf €24,95. Leuk een broekje maar mocht je meer artikelen nodig hebben? Laat het ons weten en wij kunnen altijd voor je op zoek gaan naar deals en lijsten met kleding.

Liverpool met Coutinho wordt zeker kampioen – Helden

Het Amerikaanse merk is al een tijd begaan met de LFC kleding en dus ook een Liverpool voetbalshort. Warrior Sport was de voorganger maar werd weggeconcurreerd want zo gaat dat tegenwoordig . New Balance staat sowieso garant voor een geweldige kwaliteit van het materiaal en het design mag er ook zijn. Zoals te zien is het broekje ontworpen met een mooie rode basiskleur, welke mooi in lijn is met het Liverpool thuisshirt en de sokken. Op het linker bovenbeen vinden we het logo van New Balance en op het rechter bovenbeen het Liverpool logo. Daarnaast wordt de rode kleur afgewisseld met witte accenten wat een mooie extra dimensie aan het Liverpool voetbalbroekje thuis 2019-2020 geeft.

Liverpool Voetbalbroekje Thuis 2019-2020

Een droog gevoel is tijdens de training heerlijk. Stel je voor dat je zeiknat in de sportschool staat van het zweet. Met het New Balance materiaal van het Liverpool voetbalbroekje thuis 2019-2020 is dat verleden tijd. Nu gaat tijdens het transpireren vocht naar de buitenste lagen en wordt dus als het ware afgevoerd. Heb je nog zaken die je wenst te weten over het Liverpool voetbalbroekje thuis 2019-2020? We staan natuurlijk weer voor iedereen klaar om alle vragen te beantwoorden.

You’ll Never Walk Alone – Liverpool FC

Heb je stiekem al gekeken naar het zeer fraaie Liverpool tenue 2019/2020? Of ben jij meer een Liverpool trainingspak drager? Het is allemaal te verkrijgen en als bundel nog chiller want het scheelt bezorgkosten! Een Liverpool short gaan we zien tijdens de thuiswedstrijden in het stadion Anfield Road. Mocht het wat kouder zijn dan adviseren we winterkleding te dragen ;). Ben jij ook zo benieuwd naar de resultaten van Liverpool FC dit seizoen. Met de sterspelers kan het weer alle kanten op gaan. Tadaa! Kies de populairste 3 artikelen van LFC en New Balance en je kan in het rood op de training verschijnen of gewoon lekker chillen als je onderweg bent.

 • Welke speler is je favoriet?
 • New Balance materiaal
 • 100% polyester
 • Bedrukken met nummer

4 Reacties

 1. goedendag,

  Heeft u nog een liverpool voetbalbroek maat L.
  Deze zoek ik voor mijn zoon.

  In afwachting van uw reactie.

  Groeten,
  Hans Bannink

 2. Goedemiddag,

  Ik zou graag die Liverpool voetbalshorts 2020/21 willen bestellen, maar zie ze niet op de site staan. Ik heb er 15 nodig. Ik hoor graag of jullie ze nog hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *