Liverpool Wit Shirt Uit Virgil van Dijk 2019-20

liverpool wit shirt uit virgil van dijk 2019-20LFC met het Liverpool wit shirt uit Virgil van Dijk 2019-20 om de schouders. Voetbalshirts met naam van Virgil voor heren, vrouwen en kinderen. Een klein verschil met het Liverpool Virgil van Dijk thuisshirt 2019-2020.

direct bestellen vsd

+ Virgil thuisshirts, kleding, tenues

+ In: kinder, dames, junior, heren


Als we kijken naar de Virgil Liverpool shirt in de store dan zien we er 3. Ze zijn beschikbaar voor kinderen, dames, junior en heren. Bedruk je voetbalshirt bij Unisportstore die we ook hebben geselecteerd als goedkoopste. Liever geen Liverpool Football Club shirts maar liever van oranje? We hebben in de store ook het Virgil Nederland Elftal thuisshirt 2018-19. Bij het Nederlands Elftal speelt hij met rugnummer 13 en bij Liverpool FC met rugnummer 4. De mouw sponsoring is nieuw. Wanneer je het Liverpool thuisshirt hebt geselecteerd hoef je alleen Virgil nog maar te kiezen. Dit kan allemaal in de winkelwagen.

Liverpool Wit Shirt Uit Virgil van Dijk 2019-20

De sterspeler overgekomen van Southampton FC voor een recordbedrag van €84.500.000. Hij is hiermee gelijk de duurste verdediger ooit in de Premier League. Wens je naast een Virgil shirt ook shorts en kousen? Je kunt bij Unisport een compleet Virgil tenue selecteren. De geweldige verdediger heeft 2 jaar achter elkaar in de Champions League finale gestaan met Liverpool FC. Afgelopen seizoen was het dan zo ver en mochten ze de cup met de grote oren omhoog houden. Kies bij Voetbalshirtsdirect.nl ook voor de Virgil voetbalschoenen met de Nike Mercurial Vapor.

  • Virgil van Dijk
  • Positie: verdediger
  • Rugnummer: 4
  • Instagram / Twitter
  • Recordtransfer: €84.500.000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *