Home » Lukaku » Lukaku Manchester United Thuisshirt 2018-19

Lukaku Manchester United Thuisshirt 2018-19

lukaku manchester united thuisshirt 2018-19Als we het hebben over de spits van Man U met rugnummer 9 denken we aan het Lukaku Manchester United thuisshirt 2018-19. De officiële Romelu Lukaku transfer is net beklonken en nu al respect. Hij kreeg het oude rugnummer van Zlatan Ibrahimovic. In het overzicht voetbalshirts met naam zagen we al het Belgie shirt Lukaku 9 2018-2019.

Ster: Romelu Lukaku
Kleur: zwart en wit
Maten: mini tot XXL
Rugnummer: 9
Lukaku’s: Voetbalschoenen

Romelu Lukaku voetbalshirts bestaande uit thuisshirts en uitshirts van Manchester United FC. The Red Devils met een geweldige aanval voor aankomend seizoen. De Belg komt grote vriend Pogba tegen en zal zorgen voor een geweldige t’shirt omzet. Jose Mourinho heeft zijn gewilde spits binnen en gaat nu vol voor de Champions League en Barclays Premier League. Shop hierboven direct het Lukaku voetbalshirt Manchester United.

bestel nu

Lukaku Manchester United Thuisshirt 2018-19

Old Trafford zal op zijn kop staan aankomend seizoen. We gaan het Lukaku shirt 2018-2019 dus vaak zien op televisie maar ook in Manchester. Opvallend dat Lukaku het rugnummer van Zlatan Ibrahimovic heeft gekregen. Een voetbalshirt met een iconische nummer. Shop naast de voetbalshirts ook de Nike voetbalschoenen van deze superspits.

  • Naam: Romelu Lukaku
  • Voetbalschoenen: Nike
  • België en Manchester United FC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *