Lukaku Uitshirt Inter Milan 2019-2020

lukaku uitshirt inter milan 2019-2020Je vindt hier het Lukaku uitshirt Inter Milan 2019-2020 met rugnummer 9. Selecteer het shirt bij Voetbalshop.nl en in de winkelwagen kan je een speler selecteren. We hebben natuurlijk ook het Belgie Romelu Lukaku thuisshirt 2018-19.

direct bestellen vsd

  • Shop direct bij Voetbalshop.nl
  • Rugnummer 9
  • Held: Romelu Lukaku
  • Transfer: 65 mln van United

Je weet waarschijnlijk wel dat we hier te maken hebben met een Belgisch international. De officiële kleding is natuurlijk geweldig om te dragen naar de training bijvoorbeeld. Je vind de nieuwste voetbalshirts met onder andere nog een thuisshirt van Inter maar ook de andere wedstrijdshirts.

Quote: Lukaku gaat het zeker maken bij Internazionale

Het was te verwachten dat de superster Manchester United zou verlaten. Hij mag bij Internazionale ook weer met rugnummer 9 aantreden. De speler heeft net als bij de Rode Duivels nummer 9. De bedrukking op het uitshirt is de officiële Serie A bedrukking. Dit zie je aan de logo’s in het nummer. Wil je nog meer van Romelo Lukaku? Shop dan ook de fan t-shirts maar bijvoorbeeld ook trainingspakken en voetbalschoenen.

Lukaku Uitshirt Inter Milan 2019-2020

Het Lukaku shirt is best uniek omdat het een transfer shirt is. Romelu Lukaku heeft aangetoond dat hij het Inter Milan No.9-shirt heeft verdiend. Lukaku komt in een warm bad. Toch zal hij zijn beste maat Pogba gaan missen. Het is een spits en hoort dus met nummer 9 te voetballen, vind je niet? Vroeger heeft Lukaku ook nummer 10 gedragen omdat zijn moeder 10 oktober jarig is. Ga hier voor het oudere Lukaku Inter Milan thuisshirt Nike 2020-2021.

  • Nike voetbalkleding
  • kleuren: zwart en turquoise
  • officiële bedrukking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *