Home » Manchester City » Manchester City 3e Shirt Kids 2018-2019

Manchester City 3e Shirt Kids 2018-2019

manchester city 3e shirt kids 2018-2019Het opvallende paarse met oranje Manchester City 3e shirt kids 2018-2019 is weer geheel vernieuwd! Het voetbalshirt komt uit de lijn “Europese Nike shirts” net als het PSG 3e shirt en Inter Milan shirt. Wat vind je van het voetbalshirt voor de Champions League?

direct bestellen vsd

Manchester City Football Club
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Seizoen: 2018/2019
Nike Dri-FIT kleding

De Nike voetbalshirts van de club uit Manchester zijn ieder jaar een van de best lopende voetbalshirts ter wereld. Het is tegenwoordig niet alleen meer Barcelona en Real Madrid. Uiteraard helpt het mee dat Kevin de Bruyne, Aguero en Raheem Sterling nu achterop het Manchester City 3e shirt kids 2018-2019 te verkrijgen zijn.

Het 3de voetbalshirt voor junioren is Champions League en Premier League seizoen te zien tijdens de diverse beker wedstrijden. City draait altijd mee in de top van de Barclays Premier League wat resulteert in een plek in de Champions League. In de toekomst ook trainingskleding, pre-match shirts maar ook sjaals en vlaggen.

Manchester City 3e Shirt Kids 2018-2019

Het Manchester City 3e shirt kids 2018-2019 is weer uitgekomen met een kwalitatieve en unieke uitstraling. Een speciaal voetbalshirt is uitgekomen in een paarse kleur. Naast de paarse kleur zijn er allemaal verschillende oranje elementen op het voetbalshirt terug te vinden. Uiteraard is hoofdsponsor Etihad Airways te zien net als op het Manchester City uitshirt kids 2018-19. De verschillende voetbalshirts zijn ook te verkrijgen in senioren maten.

Het Nike Manchester City shirt CL kinderen 2018/19 is voorzien van het nieuwe Manchester City logo. Voetbalshirts Manchester City zijn uitgevoerd met een strakke sportieve v kraag en de Nike strepen zijn zichtbaar aan de zijkant in het donker. Het Manchester City 3e shirt kids 2018-2019 is ontworpen met een Dri-fit technologie. Hierdoor zal het voetbalshirt lekker droog op de huid van je kinderen aanvoelen. Maak je kinderen vandaag dus nog erg blij met dit nieuwe Nike Manchester City shirt CL kinderen.

  • Manchester City Shop
  • Champions League en Beker
  • Nike
  • Dri-fit
  • Groen / blauw voetbalshirt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *