Manchester City 3e Shirt Kids Geel Roze 2019-2020

manchester city 3e shirt kids geel roze 2019-2020Koop hier het Manchester City 3e shirt kids geel roze 2019-2020 welke geheel is vernieuwd! Het voetbalshirt komt uit de lijn “Europese shirts” voor het nieuwe seizoen. Wat vind je van het voetbalshirt voor de Champions League?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Manchester City Football Club
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: 2019/2020

De Puma voetbalshirts van de club zijn misschien even wennen. Als je kijkt naar de club uit Manchester dan hebben ze altijd 1 van de best lopende voetbalshirts ter wereld. Het is tegenwoordig niet alleen meer Barcelona en Real Madrid. Uiteraard helpt het mee dat Kevin de Bruyne, Aguero en Raheem Sterling nu achterop het Manchester City Europese voetbalshirt te verkrijgen zijn.

Als het goed is betreft het hier een geel met zalmroze kleur. Welke kleur denk jij dat het is?

Het 3de voetbalshirt voor junioren is Champions League en Premier League seizoen is te zien tijdens de diverse beker wedstrijden. City draait altijd mee in de top van de Barclays Premier League wat resulteert in een plek in de Champions League. In de toekomst ook trainingskleding, pre-match shirts maar ook sjaals en vlaggen.

Manchester City 3e Shirt Kids Geel Roze 2019-2020

Het Manchester City 3e voetbalshirt is weer uitgekomen met een kwalitatieve en unieke uitstraling. Een speciaal voetbalshirt is uitgekomen in een zalmroze met gele kleur. Naast deze kleur zijn er allemaal verschillende zwarte elementen op het voetbalshirt terug te vinden. Uiteraard is hoofdsponsor Etihad Airways te zien net als op het Puma Manchester City zwart shirt uit kids 2019-20. De verschillende voetbalshirts zijn ook te verkrijgen in senioren maten.

Het Manchester City shirt CL kinderen 2019/20 is voorzien van het nieuwe Manchester City logo. Alle voetbalshirts van Manchester City zijn uitgevoerd met een strakke sportieve v kraag en Puma heeft ook nog een flinke duit in het zakje gedaan. Het Manchester City 3rd shirt kinderen is ontworpen met een Dry-cell technologie. Hierdoor zal het voetbalshirt lekker droog op de huid van je kinderen aanvoelen. Maak je kinderen vandaag dus nog erg blij met dit nieuwe Manchester City shirt CL kinderen.

  • Manchester City Shop
  • Champions League en Beker
  • Puma Dry-cell kleding
  • Allernieuwste voetbalshirt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *