Manchester City 3e Tenue zalmkleurig geel 2019-20

manchester city 3e tenue zalmkleurig geel 2019-20Koop het Manchester City 3e tenue zalmkleurig geel 2019-20 of het losse Puma Manchester City 3de shirt Europa 2019-2020. Ben je nog niet helemaal klaar? Kijk dan ook even bij het Puma Manchester City trainingspak geel 2019-20 speciaal ontworpen voor de Champions League.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Sterspelers: De Bruyne en Aguero
  • Puma voetbalkleding

Het Manchester City tenue Europees zal dit seizoen weer te zien zijn in de Champions League. Uiteraard is City weer vertegenwoordigd in de Champions League. De club is namelijk kampioen geworden van de Premier League. Puma heeft een uniek tenue ontworpen. Je hoeft door het kledingmerk dus zeker geen twijfels te hebben over de kwaliteit van je aankoop. Binnenkort weer naar de training? Doe eens gek en kies het 3rd tenue met unieke kleuren.

Man City gaat dit seizoen de finale van de Champions League halen

Manchester City 3e Tenue zalmkleurig geel 2019-20

Het Manchester City 3e tenue is ontworpen zoals nooit tevoren. Deze unieke kleuren wordt afgewisseld door zwarte accenten. Op het rechter bovenbeen en linkerborst het Manchester City FC logo. Je kunt deze morgen al in huis hebben als je vandaag besteld. Het Manchester City 3de tenue is ontworpen met het bekende Dry-cell materiaal van Puma. Door dit materiaal wordt vocht naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd tijdens het transpireren. Op deze manier blijft het short dus lekker droog en comfortabel op de huid aanvoelen.

  • Club: Manchester City Football Club
  • Europees tenue
  • Puma Dry-cell technologie
  • 100% polyester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *