Home » Voetbalnieuws » Manchester city 3rd Tenue Paars 2018-19

Manchester city 3rd Tenue Paars 2018-19

manchester city 3e shirt kids 2018-2019Manchester city 3rd tenue paars 2018-19 kopen? Tegelijk uitgekomen met het Atletico Madrid 3rd tenue en we wachten nog op Inter Milan.

direct bestellen vsd

Club: Manchester City FC
Champions League wedstrijden
Nike Europees voetbaltenue
Hoofdsponsor: Etihad Airways
Beschikbaar voor: jong en oud
Kleuren: paars en oranje

De prachtige Manchester City kleding speciaal ontworpen voor de Champions League wedstrijden. Een unieke paarse kleur komt dat je bekent voor? Vorig seizoen had het uittenue deze kleur ook. Wat valt nog meer op? De oranje balk die schuin over het shirt gaat. Wens je liever iets in het lichtblauw? Zie dan snel het Manchester City shirt.

manchester city 3rd tenue paars 2018-19

Manchester City 3rd Tenue Paars 2018-19

Een prachtig voetbaltenue welke we eerst gaan zien in de groepsfase van de Champions League. De paarse kleur wordt afgewisseld door de oranje baan over het voetbalshirt. Een bedrukking van het Manchester City shirt Europa 2018-2019 zal ook in het oranje zijn. Etihad Airways maar ook Nike heeft witte accenten toegewezen gekregen. Altijd leuk voor de variatie. Uiteraard is ook het Manchester City 3rd tenue paars 2018-19 beschikbaar voor junioren, heren, vrouwen, dames, mannen, kinderen en als minikit. Nieuweling (overgekomen van Leicester City) Mahrez zien we hierboven al even in het nieuwste tenue.

Manchester City 3de Europese Tenue 18/19

Met de nieuwste voetbalkleding naar de training? Het Manchester City 3de Europese tenue 18/19 voor jong en oud. Alle sterren van het team kunnen dus weer worden bedrukt achterop het shirt. Je kunt ook kiezen bijvoorbeeld je broekje te bedrukken. Nike ontwerpt de kleding met Dri-FIT technologie. Verder niet boeiend maar zorgt voor comfort. Ooit eerder een tenue gezien zoals het paarse voetbaltenue? Hoe ver denk jij dat Manchester City Football Club gaat komen tijdens het hoofdtoernooi? Je zou zeggen dat ze de groepsfase wel moeten kunnen overleven.

  • Manchester City Football Club
  • Champions League en bekers
  • Unieke voetbalshirts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.