Manchester City Mahrez Voetbalshirt

manchester city mahrez voetbalshirtMet rugnummer 26 een Manchester City Mahrez voetbalshirt 2018-2019 in de store. Ook een nieuw Puma Manchester City thuisshirt 2020-2021 welke ook te verkrijgen in voor kinderen en dames. Kan worden voorzien van Barclays Premier League badges en CL badges. In onze voetbalshop bijvoorbeeld ook trainingspakken en voetbalkleding van Riyad Mahrez.

Prijs vanaf €41.15
Beschikbaar in: kids, dames en heren
Voetbalkleding Manchester City
Nieuwe club

Een Manchester City thuisshirt zonder bedrukking is natuurlijk zonde. Je kunt goedkoop een sterspeler achterop laten bedrukken met naam en nummer. Je Manchester City Mahrez voetbalshirt 2018/19 komt dan met rugnummer 26 en voorzien van de Barclays Premier League badges. Liever goedkope t-shirt of trainingsshirt? Klik dan op direct bestellen en je komt in de Manchester City shop van Unisportstore.

direct bestellen vsd

Manchester City Mahrez Voetbalshirt

In de store het Manchester City voetbalshirt Mahrez te verkrijgen als thuisshirt, uitshirt en Europese voetbalshirt. Gelukkig is het team bij elkaar gebleven met de sterspelers toch zien we een moeizaam seizoen in de Premier League. Inmiddels is Leicester City de top 25 voetbalshirts binnen gedrongen. Shop bijvoorbeeld een Manchester City shirt, compleet Manchester City tenue of andere artikelen.

  • Ster: Riyad Mahrez
  • Transfer van Leicester naar MCFC
  • Bedrag: €67.800.000
  • Rugnummer 26

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *