Home » Manchester City » Manchester City Tenue Paars Kids 2017-18

Manchester City Tenue Paars Kids 2017-18

manchester city tenue paars kids 2017-18Manchester City tenue paars kids 2017-18 kopen? In de Manchester City shop ook het Manchester City tenue uit 2017-2018 voor senioren. Onder de Europese topteams uiteraard ook The Citizens.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €59,95 mini
  • Seizoen: 2017-2018
  • Sterspelers: Kevin De Bruyne en Kun Aguero
  • Manchester City Europees tenue

Manchester City in 1880 opgericht met een bijzondere historie. In 1894 werd het pas de naam Manchester City. Sindsdien populair en naast een uittenue natuurlijk ook het Manchester City tenue thuis. Via onderstaande button een totaaloverzicht van City kleding.

Manchester City Tenue Paars Kids 2017-18

Manchester City speelt de thuiswedstrijden al jaren in het blauw. Een uitshirt wisselt ieder seizoen. Op de linker borst is het logo van City te vinden welke het seizoen 2016-2017 is vernieuwd. Het logo van Manchester City is gebaseerd op het wapenschild van de stad Manchester. Een strak rond tenue met een geweldige uitstraling. Nike ontwerpt al jaren de voetbalkleding. De Nike swoosh logo vinden we dan ook op de linkerborst. Nike is de komende 5 jaar zichtbaar op het shirt van Manchester City. Liever een ander tenue? Bekijk dan de nieuwste voetbalkleding of volg ons laatste voetbalnieuws. Shop naast de Manchester City tenues ook merchandising als shirts, voetbaltenues en trainingskleding.

Nike City Uittenue Kinderen 2017/18

Nike City uittenue kinderen 2017/18 voor de jongere fans van Manchester City. Etihad Airways als hoofdsponsor al jaren in het midden van het voetbalshirt. Tot 2021 zal het zo blijven en dus ook het Etihad stadium. Manchester City krijgt voor deze deal ongeveer 400 miljoen pond. “We are City” vinden we bij alle voetbalshirts terug in de kraag. ‘The Citizens’ krijgen ook nog een Europees of 3e shirt dit seizoen. 3de voetbalshirts zullen we gaan zien in de Champions League. Manchester City voetbalshirts kunnen worden voorzien van een officiële Premier League printing. Naast de kinderen tenues ook een damesversie en seniorenmaten. Shop ook de Iphone 7 hoesjes, dekens, kleding, vlaggen, handdoeken en voetballen.

  • Manchester City
  • Bijnaam: The Citizens
  • Hoofdsponsor: Etihad Airways
  • Uittenues paars / blauw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *