Manchester City Tenue Uit Minikit Zwart 2019-20

manchester city tenue uit minikit zwart 2019-20Je kunt hier weer het Manchester City tenue uit minikit zwart 2019-20 bestellen. Het is natuurlijk leuk om je zoon of dochter in een mini tenue te zien lopen. Wat vind je van het City tenue in deze kleuren?

direct bestellen vsd

  • Bestel hierboven bij Voetbalshop.nl
  • Kids tot 8 jaar: €59,95
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Kleuren: zwart met accenten

Je kunt hier ook een Puma Manchester City trainingspak geel 2019-20 bestellen om helemaal klaar te zijn. Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en dus heb je nieuwe kleding nodig. Al in je bezit van de andere kleding voor de training? Je kunt een tenue uit mini als ideale aanvulling voor de kleine voetbalfans onder ons bestellen. We zijn benieuwd naar het nieuwe seizoen van The Citizens.

City gaat aankomend jaar gewoon weer kampioen worden

Het Manchester City tenue uit minikit zwart 2019-20 zal te zien zijn tijdens de uitwedstrijden van Manchester City. Sowieso in de groepsfase van de Champions League maar ook tijdens de bekers. We kijken ook uit naar de topwedstrijden in de Premier League. Je kunt ook deze kleding weer bedrukken maar daar straks meer over.

Manchester City Tenue Uit Minikit Zwart 2019-20

We zien een mooie donkere basiskleur voor het tenue. Deze kleur wordt afgewisseld door aparte gekleurde accenten. Zo vinden we op de rechter borst het Puma logo en het nieuwe City logo op de linker borst. Vanzelfsprekend zien we ook het sponsor logo van Etihad Airways op de voorkant van het voetbalshirt. Neem ook een kijkje bij het Puma Manchester City 3e tenue minikit 2021-22.

  • Club: Manchester City FC
  • Nike uittenues
  • Voor kids vanaf 3 maanden
  • Hoofdsponsor: Etihad Airways

Het Manchester City uittenue kids bestaat uit het uitshirt, voetbalbroekje en de voetbalsokken. Het voetbalbroekje en de sokken zijn mooi neutraal gehouden, waardoor er een mooie rust in het uit tenue is gekomen. Ook is het voetbed van de kousen verbeterd. Door het ergonomische design hebben ze een perfecte pasvorm voor ieder persoon en in alle voetbalschoenen.

City Tenues voor de kleinste fans

Als we kijken naar het materiaal van Puma dan zien we Dry-Cell. Het zegt het al: droog dus vocht wordt tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van het materiaal afgevoerd. Je tenue voelt dus altijd lekker aan ook tijdens flinke inspanning. Maak vandaag nog je City collectie compleet met het heerlijk frisse tenue of kies het Puma Manchester City thuisshirt 2022-2023!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *