Home » Manchester City » Manchester City Thuisshirt 2017-2018

Manchester City Thuisshirt 2017-2018

manchester city thuisshirt 2017-2018Het Manchester City thuisshirt 2017-2018 met hoofdsponsor Etihad Airways. Traditiegetrouw in het lichtblauw. Een shirt voor kids? Bekijk dan het Manchester City shirt blauw kids 2017-2018.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69,95
  • Seizoen: 2017-2018
  • Nike Dri-FIT technology
  • Sterspelers: De Bruyne en Aguero

Het Manchester City thuisshirt 2017-2018 is een uniek voetbalshirt. Het City voetbalshirt is uiteraard van 100% polyester. Al jaren ontwerp Nike de kleding met Dri-fit Nike voetbalkleding. De kraag is in vergelijking met het seizoen 2016-2017 in het blauw in plaats van wit. Ga hierboven direct voor het Manchester City shirt senioren.

Manchester City Thuisshirt 2017-2018

Het Manchester City shirt 2017/18 zal te zien zijn in het Etihad Stadium. Uiteraard vinden we Etihad Airways gewoon weer terug op het Manchester City thuisshirt 2017-2018. Een Nike voetbalshirt wil zeggen een Dri-fit technologie die zorgt voor een fris gevoel. Via de mesh-gaatjes komt lucht door het Manchester City voetbalshirt en zorgt het voor een perfect draagcomfort. Het Manchester City thuisshirt 2017-2018 is te verkrijgen in senioren, junioren, kids en dames maten. Een normale pasvorm en indien mogelijk vergelijken wij de prijzen zoals je gewend bent van Voetbalshirtsdirect. Hieronder het Manchester City shirt kids 2017-2018.

City Voetbalshirts Lichtblauw 2017-18

City voetbalshirts lichtblauw 2017-18 met een rustig design. De jaren ’60 was het een dergelijk thuisshirt zonder sponsors. Manchester City thuisshirt 2017-2018 met de sterren van nu tegenover Mike Summerbee, Colin Bell en Franny Lee. Een licht blauw met een semi ronde kraag en witte accenten aan de zijkant. Witte accenten zie we ook op de City voetbalshort 17/18. Ventilatie bij de Nike kleding komt natuurlijk van het Dri-FIT materiaal. Gelukkig zijn de City voetbalshirts lichtblauw 2017-18 vrij simpel gebleven. The Citizens zijn nu al bezig met een topseizoen. We verwachten dan ook dat de sterren ver komen in de Champions League. Etihad Airways sponsor van de club en heet ook de naam van het stadion. Een geweldige club welke bij elkaar is gekocht maar ach het is seizoen 2017/2018 dus we kijken nergens van op.

Nike Manchester City Shirt

Een Nike Manchester City shirt kennen we natuurlijk door de lichtblauwe kleur. Ga je op vakantie of lekker voor dagelijks gebruik? Shop dan de nieuwste Manchester City voetbalkleding. De prachtige club opgericht in 1880 opgericht. St. Mark’s was de naam welke het meekreeg in dat jaar. Ardwick Association Football Club werd het vervolgens in 1887. Manchester City werd het in 1894. Niemand weet welke voetbalshirts in het verleden werden gedragen dus doen we het met wat we weten. De zwarte kleur welke we soms zien als derde voetbalshirt komt van de beginjaren. We weten dat heel vroeger een zwart voetbalshirt van City was.

In de jaren ’60 werd het een zwart voetbalshirt met een rode baan. Manchester City zou de inspiratie van AC Milan hebben. Het nieuwe logo van 2015 staat op de linker borst. Bij City veranderd veel en heeft te maken met het geld. Successen kunnen natuurlijk worden gekocht maar je moet het nog even waarmaken. Het wapenschild van de stad Manchester staat dus heerlijk op de linkerborst. Voetbalkleding, trainingskleding met veel lichtblauw bij Voetbalshirtsdirect.nl.

Manchester City FC Voetbalkleding

De gouden steenarend op het voetbalshirt blijft populair in Engeland en daarbuiten. Nike swoosh blijft heerlijk om te zien van de voetbalkleding. Nike al jaren te zien op de voetbalkleding. Kledingsponsor gaan we de komende 6 jaren nog zien op MCFC. 26 miljoen pond zijn bedragen welke worden verdiend met een kledingsponsor. Bedragen waar wij in Nederland van dromen. Etihad Airways als hoofdsponsor met nog grotere bedragen. Je geeft dan alleen je stadion naam uit handen. 400 miljoen pond zal Etihad de komende jaren betalen. “We are City” vinden we terug op alle voetbalshirts van MCFC. Welke voetballer zou jij graag nog in de selectie van Manchester City willen zien? The Citizans hebben ieder seizoen een 3-tal voetbalshirts welke allemaal populair zijn. een MCFC voetbalshirts met eigen naam en favoriete nummer? We hebben unieke voetbalshirts maar ook voetbalkleding en merchandise van deze geweldige club.

Manchester City Shirt 2017/18

Het Manchester City thuisshirt 2017-2018 zal worden gedragen in de Etihad Stadium. Het voetbalshirt zal in ieder geval te zien zijn in de Premier League, FA cup, League cup en de groepsfase van de Champions League. Afgelopen seizoen moesten ze nog voorronde CL spelen. The Citizens zijn netjes derde geworden dus geen voorronde. Het voetbalshirt bedrukken? Uiteraard is het mogelijk om een Aguero shirt, Silva shirt of de Bruyne shirt te creëren. Het is ook mogelijk om een eigen naam en nummer te laten bedrukken. De kosten voor een officiële bedrukking is €20,00. Zoals gezegd heeft het nieuwe Sky blue voetbalshirt een andere look vergeleken met het strakke en moderne voetbalshirt van seizoen 2016-2017. Je leeftijd maakt niet uit want het Manchester City thuisshirt 2017-2018 zal te verkrijgen zijn in kids, dames, junior en senior. Op de hoogte blijven van het City voetbalshirt? Volg ons dan via Facebook!

  • Manchester City Football Club
  • Stadion: Etihad Stadium
  • Competities: Premier en Champions League, FA en League Cup
  • Aguero, Silva, de Bruyne en Jesus
  • Kledingsponsor: Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *