Home » Manchester City » Manchester City Thuisshorts 2018-2019

Manchester City Thuisshorts 2018-2019

manchester city thuisshorts 2018-2019In het wit met lichtblauw de Manchester City thuisshorts 2018-2019. Wil je toch liever het Manchester City shirt? Klik dan op de blauwe link. Een nummer kan ook nog worden toegevoegd.

direct bestellen vsd

  • Club: Manchester City FC
  • Prijs vanaf €34,95
  • In: kinder, junior, heren en dames
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding
  • Sterspelers: De Bruyne en Aguero

Nike City voetbalkleding voor het nieuwe seizoen in de Premier League, Champions League en bekers. Manchester City kleding shop je hierboven. Gaat City prijzen pakken aankomend seizoen denk jij?

In de fanshop de Manchester City thuisshorts 2018-2019 voor de wedstrijden in de Premier league, Champions League, FA cup en League cup. Veel verschil met het Manchester City voetbalbroekje thuis 2017-2018 is er niet alleen de lichtblauwe accenten. Ontworpen door Niks met Dri-FIT technologie en normale pasvorm. Na een kampioenschap gaat het team van Pep vol vertrouwen het nieuwe seizoen in. Hoogwaardige kwaliteit voetbalkleding voor Nike welke bijvoorbeeld wordt gedragen door Kun Aguero shirt en Kevin De Bruyne shirt. Heerlijk om rond te lopen in een Nike City voetbalbroekje thuis 2018/19!

Manchester City Thuisshorts 2018-2019

Het Nike City voetbalbroekje thuis 2018/19 met een witte basiskleur en lichtblauwe accenten. Op het rechter bovenbeen is het City logo en aan de andere kant Nike swoosh. Een bedrukking is ook mogelijk in de vorm van een nummer. Engels voetbal al jaren populair en dus ook de voetbalkleding. Wens je een compleet tenue? Shop dan ook het Manchester City thuisshirt 2018-2019 en kousen in de Manchester City shop. Nike Dri-Fit materiaal voor de Manchester City thuisshorts 2018-2019 en normale pasvorm. Sporten of trainen zonder een ongemakkelijk gevoel met de droge kleding. Wandel morgen al in het complete tenue van The Citizens. Een voetbalreis Manchester City boeken? Inclusief Manchester City tickets, overnachting en vervoer voor ene geweldige ervaring. Een echte aanrader om deze geweldige club een keer te bezoeken.

  • Manchester City Football Club
  • The Citizens
  • Nike voetbal- trainingskleding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *