Home » Manchester City » Manchester City Trainingspak 2017-2018

Manchester City Trainingspak 2017-2018

manchester city trainingspak 2017-2018Het Manchester City trainingspak 2017-2018 is vanaf nu verkrijgbaar. Net als het Manchester City thuisshirt 2017-2018 zijn de voetbal trainingspakken ieder jaar immens populair.

direct bestellen vsd

Prijs vanaf  €89,99
Beschikbaar in: kids, junioren en senior
Blauw met paarse accenten
Sterspelers: De Bruyne en Aguero
Nike voetbalkleding

De Manchester City FC voetbal artikelen zoals het trainingstenue van de club worden niet alleen maar aangeschaft om te gebruiken op de voetbalvelden. Vaak wordt het City trainingspak, de trainingsshirts en de voetbalbroekjes ook gebruikt voor het sporten over het algemeen. Zo zijn er veel mensen die bijvoorbeeld gaan hardlopen of fitnessen in de voetbalkleding.

Manchester City Trainingspak 2017-2018

Het City trainingspak 2017/18 is weer een echt pronkstuk in de Manchester City shop dit jaar. Nike heeft ook erg veel aandacht besteed aan de kwaliteit en de sportwaardigheid van het pak. Het Manchester City trainingspak 2017-2018 zal te zien zijn in de Premier League voor en na de wedstrijden. Wanneer deze club uit Manchester dus echt jouw hart veroverd heeft, dan is dit een onmisbaar item voor dit voetbalseizoen. Klik dus snel door naar de goedkoopste aanbieder in ons overzicht.

Nike Manchester City Trainingspak 2017/18

Het Nike Manchester City trainingspak 2017/18 is in het assortiment opgenomen en volledig voorzien van de donkere kleuren. De bekende donkerblauwe en zwart stralen kwaliteit uit en dat is ook precies waar Nike op doelde voor dit seizoen. Zoals te zien is de basis van dit Manchester City trainingspak donkerblauw en wordt het uiterlijk echt gemaakt door de afwisselende attributen. Zo zien we op de armen en de schouders de kleur terug, maar ook op de City trainingsbroek 2017-2018 met de gele streep op de zijkant. Verder heeft de trainingsjas mesh gaatjes. Dit zijn ventilatiegaatjes om de temperatuur van je lichaam op pijl te houden en ervoor te zorgen dat je niet oververhit raakt.

Manchester City Presentatiepak

Het Manchester City trainingsjack 2017-2018 is verder uitgerust met een soepele rits en steekzakken aan beide kanten. Dit zal voor elke sporter erg van pas komen wanneer hij of zij wat waardevolle spullen mee wilt nemen. Natuurlijk is ook het Manchester City logo op het trainingspak terecht gekomen, zowel op de borst als op de broek. Steun jouw club uit de Premier League dus vandaag nog met de aanschaf van het nieuwe Manchester City trainingspak 2017-2018.

Manchester City Trainingspakken

  • Premier Legue
  • Manchester City Shop
  • Trainingspak 2017-2018
  • Nike
  • Dri-Fit
  • Mesh gaatjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *