Home » Manchester City » Manchester City Uitshirt Kids 2018-19

Manchester City Uitshirt Kids 2018-19

manchester city uitshirt kids 2018-19In het blauw met unieke strepen het Manchester City uitshirt kids 2018-19! Het voetbalshirt uit, populair net zoals het nieuwe Manchester City trainingspak zip 18-19. Wat vind je van het nieuwste uitshirt?

direct bestellen vsd

Beschikbaar in: kids, kinderen en senioren
Seizoen: 2018/2019
Nike voetbalkleding
Manchester City artikelen

Omdat we ook aan de kleinste voetballiefhebbers denken, hebben we naast het Manchester City uitshirt 2018-2019 senioren uiteraard ook het voetbalshirt voor de junioren. Maak dus nu je tenue compleet met het nieuwe Manchester City uitshirt kids 2018-19.

Op steeds jongere leeftijd zijn de kleinste onder ons al betrokken met voetbal en zijn ze zelf op de velden te vinden. Om deze reden bieden wij ook het City uitshirt aan voor kinderen. Het Manchester City uitshirt kids 2018-19 is ontworpen door Nike en ziet er geweldig uit voor dit nieuwe seizoen. Zoals je kunt zien op de afbeelding hierboven heeft het shirt een paarse basiskleur. De kleur blauw is namelijk ook de clubkleur van de voetbalclub. De paarse kleur wordt afgewisseld door witte accenten. Op de voorkant van het voetbalshirt vinden we de bekende sponsor Etihad Airways. Op de rechter borst zien we het Nike logo in het wit en het nieuwe clublogo van Manchester City FC op de linker borst.

Manchester City Uitshirt Kids 2018-19

Zoals bekend zullen we het Manchester City shirt terug gaan zien tijdens de uitwedstrijden van de club in de Premier League. Verder heeft het Manchester City shirt uit kinderen 2018/19 ook nog een apart patroon wat het shirt erg bijzonder maakt. Dit vinden we terug op de mouwen. Doordat Nike het voetbalshirt ontworpen heeft voor de junioren, is er ook gebruik gemaakt van het Dri-Fit systeem. Dit dit verweven in het materiaal en zorgt ervoor dat je shirt aan de binnenkant lekker droog blijft tijdens het transpireren. Maak dus nu je voetbalcollectie compleet met het nieuwe Manchester City uitshirt kids 2018-19 of kies de Nike voetbalschoenen.

  • Club: Manchester City FC
  • Competitie: Premier League, Cups en CL
  • Plaats: Manchester
  • Manchester City Shop
  • Nike Dri-Fit materiaal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *