Manchester City Voetbalsokken Thuis Wit 2019-20

manchester city voetbalsokken thuis wit 2019-20Koop hier de Manchester City voetbalsokken thuis wit 2019-20. Ideaal om deze te combineren met een Puma Manchester City voetbalbroekje thuis 2019-2020. Maak je klaar voor de training van het nieuwe seizoen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Puma voetbalkleding
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Kleur: wit met paarse accenten

Als we kijken naar de Manchester City voetbalsokken thuis, zijn deze voor het aankomend seizoen weer ontworpen. Je kunt natuurlijk ook een volledig Manchester City tenue thuis 2019/20 samenstellen. Bekijk het totaaloverzicht als je op bovenstaande button klikt. De prijzen gelden voor zowel junioren als senioren. Ga ook eens langs bij het Gabriel Jesus City thuisshirt 2019-2020.

City wordt makkelijk kampioen in het seizoen 2019/2020

De Manchester City kousen zullen te zien zijn in het aankomende Premier League seizoen. Naast de Barclays Premier League natuurlijk ook in de Champions League, FA cup en League cup. De Manchester City voetbalsokken zijn ontworpen, net zoals de rest van het tenue, in samenwerking met Puma. Ja dat is even wennen sinds ze het over hebben genomen van Nike. Ze hebben een perfecte pasvorm in de voetbalschoen met professionele werking van de materialen.

Manchester City Voetbalsokken Thuis Wit 2019-20

We zijn gewend aan een lichtblauwe basiskleur maar dat is veranderd. Aan de bovenkant zien we vooral paars. Je gaat nu ook alleen maar Puma zien als grootste verandering. Het voetbed van de Manchester City voetbalsokken thuis zijn met veel zorg ontworpen. Hierdoor is er een perfect voetbed gecreëerd wat een universele pasvorm als gevolg heeft.


Je kunt de kousen ideaal dragen tijdens de training. Ze hebben namelijk een perfecte pasvorm in je voetbalschoenen. Tevens wordt blaarvorming geminimaliseerd door het mooie pasvorm. De kousen zullen droog aanvoelen door de Dry-cell technologie van Puma. Dit komt doordat het vocht naar de buitenste lagen van de sokken wordt afgevoerd tijdens het transpireren.

  • Manchester City
  • Nike voetbalkousen
  • Premier League, Cups, Champions League
  • Voetbalkleding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *