Manchester United 3de Europese Shirt Zwart 2019-20

manchester united 3de europese shirt zwart 2019-20Koop hier het Manchester United 3de Europese shirt zwart 2019-20 met oranje accenten. Een groot verschil dus met het adidas Manchester United shirt thuis 2022-2023. Wat vind je van het voetbalshirt?

direct bestellen vsd

  • Club: Manchester United FC
  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • adidas kleding
  • 100% polyester

De grootste club uit Engeland met een rijke historie. Manchester United met het Europese voetbalshirt gaat de strijdt aan om de iedere prijs te winnen. Je kunt lekker combineren met bijvoorbeeld een adidas Manchester United sweater trainingspak 2022. We gaan het shirt misschien nog zien in de League Cup, FA Cup en heel soms in de Premier League!

Manchester United FC moet de Europa League winnen om glans aan het seizoen te geven.

Het Manchester United 3rd shirt zal gedragen worden door de sterspelers van het elftal. Helaas lopen er niet zoveel Nederlanders meer rond. Manchester United is verreweg de populairste club uit de Premier League. Ieder jaar wordt het record verbroken van meeste supporters en liefhebbers in Old Trafford. Je kunt het shirt bestellen en je hebt deze morgen in huis. Wens je meer Manchester United? Shop dan ook trainingskleding, t-shirts en nog veel meer. We hebben dus het geluk dat we het Manchester United voetbalshirt voor Europa weer gaan zien op televisie bij fox.

Manchester United 3de Europese Shirt Zwart 2019-20

Het Manchester United 3de shirt met oranje accenten heeft voor het eerst deze basiskleur. Een United voetbalshirt is vooral populair omdat de club zo groot is. adidas heeft het shirt ontworpen. Een 3-tal voetbalshirts die stuk voor stuk populair is. Het club logo op het Manchester United voetbalshirt staat aan de linkerkant. Een shirt welke Slimfit en Clima-cool ontworpen is. Deze heeft dus een pasvorm voor iedereen en voelt altijd fris aan. Bedruk het shirt met Pogba of Rashford. De cup met de grote oren is voor het laatst gewonnen in 2008. Het is een prachtige tijd geweest onder Sir Alex Ferguson. Sinds 1986 heeft de beste man 20 bekers in de wacht gesleept. Kortom een prachtig voetbalshirt die je als voetballiefhebber graag in je kast wilt hebben.

  • Club: MUFC
  • The Red Devils
  • Voetbalshirt Champions League en Cups

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *