Home » Manchester United » Manchester United Keepersshirt 2017-2018

Manchester United Keepersshirt 2017-2018

manchester united keepersshirt 2017-2018Manchester United keepersshirt 2017-2018 kopen? Het nieuwe adidas keepersshirt groen voor Manchester United. In ons overzicht volgt later ook een compleet groen keeperstenue. Ga bijvoorbeeld naar keeperskleding en bekijk de volledige collectie van Voetbalshirtsdirect.

direct bestellen vsd

Outlet keepersshirts
Beschikbaar in: kids en volwassenen
Seizoen: 2017-2018

Trainer José Mourinho beschikt over de Gea, Romero, Pereira en O’Hara. Naar alle waarschijnlijkheid vertrekt De Gea volgend seizoen naar Madrid en zal er een nieuwe keeper komen. We gaan het groene keepersshirts zien in de Barclays Premier League, FA Cup, League Cup en Europese wedstrijden 2017-2018. Afgelopen seizoen was het keepersshirts iets groener maar nu met een ander design. Shop hieronder direct het keepersshirt of trainingskleding van Manchester United.

Manchester United Keepersshirt 2017-2018

Vandaag nog het Manchester United keeper shirt of tenue 2017-2018? Het keepersshirt is compleet te maken met de Manchester United keepersshort en keeperskousen. adidas REVIGO 17 is de basis van het nieuwe keepersshirts. Wens je dus een keepersshirt zonder logo’s? Ga dan via de blauwe link naar adidas Revigo 17 keeperskleding. We zullen later ook zien dat adidas keepersshirts allemaal dezelfde format hebben en krijgen. Je ziet de adidas strepen dus weer op de schouder en naast een v-hals allemaal unieke kleuren. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Shop via bovenstaande tabel direct het geweldige Manchester United keepersshirt groen.

  • adidas Revigo
  • Keeperskleding
  • Seizoen: 2017-2018
  • Climalite technologie | Climacool

Groen United Keepersshirt 2017-18

Een groen United keepersshirt 2017-18 ontworpen door adidas met de Climalite technology. adidas Climacool wil zeggen dat vocht naar de buitenste lagen gaat. De witte v-hals bevat en de drie strepen van adidas op het Manchester United keepersshirt 2017-2018. Presteer als een held in het nieuwe keepersshirt Manchester United. Het logo van Manchester United op de linker borst en adidas in het wit op de rechter. The Mancunians zijn al sinds 2015-2016 verboden aan adidas. Hoofdsponsor Chevrolet uiteraard in het midden. Een compleet United keeperstenue? Shop ook het keepersbroekje en keeperskousen.

In onze online winkel kan je ook kiezen voor een keepersshirt met naam. Een eigen naam en nummer of jouw keeper van The Mancunians! Officiële Premier League bedrukking wordt aangeboden door Unisportstore. Bekijk ook de andere kleding, keepershandschoenen en tenues in onze shop.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *