Manchester United Keepersshirt Groen 2018-19

manchester united keepersshirt groen 2018-19Sterkeeper De Gea zal te zien zijn in het Manchester United keepersshirt groen 2018-19. Nee gekkigheid, jij kunt het shirt nu ook dragen. Liever een rood met zwart shirt? Kies dan het thuisshirt voor junioren, kinderen, senioren en mini’s.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, heren, vrouwen
  • Populair: De Gea
  • Kleur: groen

Het Manchester United keepersshirt is te zien in de Premier league, FA Cup en Champions League. Het grote voordeel van het complete tenue is dat je de keeperskousen eigenlijk gratis krijgt. Uiteraard weer beschikbaar in kids en senioren. Als keeper zijnde kies je dan een shirt met korte of lange mouwen! Je kunt trouwens ook het nieuwe adidas Manchester United thuisshirt 2023-2024 bestellen.

Manchester United Keepersshirt Groen 2018-19

Het Manchester United shirt keeper is een ontwerp van adidas. De groene basiskleur in het hele tenue maakt het een erg uniek geheel. Het keepers tenue 2018-2019 zal gedragen worden door De Gea als hij blijft bij Manchester United / “The Red Devils”. Het Manchester United keepersshirt groen 2018-19 zal gedragen worden in Old Trafford tijdens de wedstrijden van de Premier League, Europa, League cup en FA cup. Denk jij dan United ver gaat komen in de verschillende toernooien?

Het Manchester United shirt keeper 2018/19 is Clima-cool ontworpen zoals we gewend zijn van adidas. De adidas strepen zijn in het wit zichtbaar. Het shirt keeper heeft uiteraard lange mouwen en is voorzien van extra verstevigingen voor het duiken. Bij Unisportstore is het als enige mogelijk om een keepersshirt te bedrukken. Te verkrijgen in de maten zoals je gewend bent of bekijk eens de andere kleding. Nog vragen over dit shirt laat het ons dan weten.

Voetbalreis Manchester United

Altijd al een voetbalreis Manchester United willen maken om in je Manchester United shirt voor de keeper en sterspelers van dichtbij te kunnen bekijken. Wij hebben de meest betrouwbare en hooggewaardeerde aanbieders geselecteerd. De prijzen verschillen in veel gevallen wel dus je kunt dan in alle rust bekijken. Bekijk hier de prijzen van een voetbalreis naar de club. Een groot voordeel van een all in voetbalreis is dat alles voor je wordt geregeld. De tickets voor het stadion uiteraard, vervoer en overnachtingen. Geweldig om met je voetbalteam mee te maken of gezellig met vader en zoon te bekijken. Alvast heel veel plezier met een Manchester United voetbalreis of Manchester United tickets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *