Home » Manchester United » Manchester United Tenue Minikit 2018-19

Manchester United Tenue Minikit 2018-19

manchester united tenue minikit 2018-19Het Manchester United tenue minikit 2018-19 is voor kids, mini en baby. In de shop voor mini’s ook het Manchester United tenue mini 2019-2020 tenue blauw tot 8 jaar. Wat vind je van deze kleurencombinatie?

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €54,95
Beschikbaar in: junior en senioren maten
Seizoen: 2018/2019
100% polyester
Kleuren: zwart met rood

Het Manchester United tenue minikit 2018-19 nog niet genoeg? Bekijk dan ook eens het Manchester United trainingspak voor de final touch. Het Manchester United thuistenue kids is een mooie toevoeging aan je collectie en je bent gelijk helemaal klaar om te sporten. Bij Unisportstore maten tot 116 cm dus ga daarheen voor meer mogelijkheden. Hoe ver gaat United komen in de verschillende competities?

Manchester United Tenue Minikit 2018-19

Het Manchester United tenue minikit 2018-19 is ontwikkeld in samenspraak met sportgigant adidas. Had je dus enige twijfel of de kwaliteit wel goed zal zijn, dan kun je dit idee laten varen. Het Manchester United thuistenue zal voor dit jaar ook te zien zijn tijdens de League Cup, Premier League, Champions League en de FA Cup. We hopen heel lang van het Manchester United tenue rood 2018-19 te mogen genieten. The Red Devils gaan voor het kampioenschap met zo’n sterrenteam.

adidas United Thuistenue 2018/19

Het adidas United thuistenue 2018/19 bestaat uit het Manchester United shirt thuis, het Manchester United voetbalbroekje thuis en los kunnen de Manchester United kousen 2018/19 worden besteld. Een prachtig geheel zoals op de afbeelding al te zien is. Het meest unieke is het voetbalbroekje met een witte onderkant.  De opvallende normale kleur wordt dus afgewisseld door witte en rode accenten. Op de rechter borst vinden we het adidas logo en op de linker borst het Manchester United FC logo in de standaard kleur. Vanzelfsprekend vinden we het Chevrolet logo, de sponsor, terug op de voorkant van het Manchester United shirt thuis 2018-19.

Manchester United Tenue Baby

Het Manchester United tenue baby is dus beschikbaar voor baby’s en kinderen. Door de samenwerking met adidas is het gehele Manchester United tenue minikit ontworpen met het bekende Climacool materiaal. Hierdoor wordt vocht tijdens het sporten naar de buitenste lagen van de stof gevoerd. Zo zal het voetbaltenue ten alle tijden lekker droog en comfortabel aanvoelen tijdens het sporten. Maak dus vandaag nog je collectie compleet met het schitterende Manchester United tenue thuis minikit 2018-2019. Welke speler zou jij graag nog eens zien in het United tenue?

adidas Manchester United Tenue Kids

  • Manchester United Football Club
  • Barclays Premier League
  • adidas Clima-cool
  • Babykits en minikits 18/19
  • 100% polyester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *