Manchester United Thuisshirt 2017-2018 Gelekt

manchester united thuisshirt 2017-2018 gelektManchester United thuisshirt 2017-2018 gelekt in het overzicht voetbalshirts voorspelling. De nieuwste voetbalshirts voor het seizoen. United speelt met het shirt in de Premier League, FA Cup en Europa.

direct bestellen vsd

 • Prijs vanaf €69,95
 • Beschikbaar in: kids, junior en senior
 • Thuiswedstrijden: Old Trafford
 • Merchandise: Manchester United

Old Trafford een geweldig stadion die binnenkort een verandering zal ondergaan. De Manchester United voetbalreizen 2018 kunnen nog wel in het stadion worden geboekt. ‘The Mancunians’ in samenwerking met adidas lanceren het voetbalshirt altijd pas in juli. Kan je niet wachten? Shop hierboven het voorgaande United shirt en tenue of andere Manchester United merchandise zoals trainingskleding en vlaggen.

Manchester United Shirt Kopen

Het Manchester United thuisshirt 2017-2018 gelekt is ontworpen in samenspraak met de fans. De diverse sjaals die worden gedragen zijn gebundeld om daar een top voetbalshirt van te ontwerpen. Je ziet een uniek patroon over het voetbalshirt. Het adidas Manchester United uitshirt 2022-2023 gelekt heeft een zelfde patroon. De naam fashion of the stadium terraces komt dus bij de sjaals vandaan. Het United tenue 2017-2018 zal zwarte accenten bevatten. Het nieuwe thuisshirt met de clubkleuren: rood, wit en zwart. Uiteraard gaan we Chevrolet in het midden terugzien. Een compleet voetbaltenue? Naast het voetbalshirt ook een wit voetbalbroekje met zwarte accenten en zwarte kousen. Shop de nieuwste Manchester United mode voor de beste prijs.

 • Manchester United FC
 • Stadion: Old Trafford
 • Bijnaam: The Red Devils
 • Sterren: Pogba, Zlatan en Lukaku

adidas Manchester United Voetbaltenue 2018

Het Adidas Manchester United voetbaltenue 2017-2018 met de adidas logo’s op het voetbalshirt en short. Deze accenten zijn ieder jaar hetzelfde. Het Duitse sportmerk heeft gekozen voor de strepen aan de bovenkant en een V-hals. adidas gaan we de komende tien jaar terugzien op de voetbalshirts. Tenues en trainingskleding worden steeds populairder vandaar dat we ze in de shop aanbieden voor meiden, dames, kinderen, baby’s en senioren. Climacool technology van adidas kennen we inmiddels en zal natuurlijk aanwezig zijn op het adidas Manchester United voetbaltenue 2017-2018. Voetbalshirts Manchester United kopen? Houdt de pagina in de gaten wanneer het Manchester United FC thuisshirt, uitshirt en Europese (3de) voetbalshirt beschikbaar is. Via bovenstaande link kan je alvast Manchester United merchandise bestellen.

Wat zijn de top producten in de Manchester United shop:

 1. Voetbalshirts
 2. Pogba thuisshirt
 3. Trainingspakken Clubs
 4. Shirts en Truien
 5. Europees voetbaltenue

Manchester United Thuisshirt 2017-2018 Gelekt

Manchester United shirt kopen? Een Manchester United shirt is beschikbaar tot het nieuwe thuisshirt uitkomt. Shop snel goedkoop het thuisshirt kids of senioren in de Manchester United shop. Zlatan Ibrahimovic, Pogba, Lukaku kunnen natuurlijk worden bedrukt. Liever een eigen naam en nummer? Uiteraard is dat ook mogelijk.Een officiële bedrukking met Premier League badges maken de voetbalshirt . Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het shirt dragen tijdens Premier League wedstrijden. Wil je andere Manchester United producten om je collectie compleet te maken. Een Manchester United shirt kopen? Ga direct naar de shop en koop de laatste United kleding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.