Home » Voetbalshirts 2018-2019 » Manchester United Thuisshirt 2017-2018

Manchester United Thuisshirt 2017-2018

manchester united thuisshirt 2017-2018Het shirt van vorig seizoen met het Manchester United thuisshirt 2017-2018. We hebben ook nog het Manchester United shirt Luipaard FIFA19 als je een complete verzameling zoekt. Manchester United FC heeft verder nog een alternatief voetbalshirt.

direct bestellen vsd

Club: Manchester United Football Club
Beschikbaar in: kids, volwassen en vrouwen
Seizoen: 2017-2018
Stadion: Old Trafford, Manchester

Manchester United FC in de beginjaren ook wel Newton Heath L&YR FC speelt sinds die tijd met het voetbalshirt rood. In al die jaren is zoveel gebeurd. Onder andere Alex Ferguson heeft gezorgd voor de beste jaren van de club en het is nu aan trainer José Mourinho om het seizoen 2017-2018 meer reuk en smaak te geven. We hopen in ieder geval dat Manchester United weer in de top zal verschijnen. Zal het lukken met helden als Paul Pogba en Romelu Lukaku? Bekijk hierboven waar je het Manchester United thuisshirt 2017/18 kunt bestellen.

In de top 10 voetbalshirts uiteraard het Manchester United thuisshirt 2017-2018! Het Manchester United voetbalshirt bedrukken? Een officiële bedrukking van de complete selectie kan al voor €20,00. Je favoriete spelers bijvoorbeeld Pogba of Martial? De spelers inclusief nummer kunnen dus worden bedrukt. We zijn daarnaast wel weer benieuwd welke grote spelers aankomend seizoen het Manchester United 2017-2018 voetbalshirt zullen dragen. Het United thuisshirt 2017/18 is nu te verkrijgen in de Manchester United fanshop van Voetbalshirtsdirect. Volg ons via de Sociale kanalen zoals Facebook om als eerste op de hoogte te zijn. Hierboven dus de prijzen voor het Manchester United thuisshirt kids 2017-2018.

Manchester United Thuisshirt 2017-2018

Het Manchester United shirt 2017-2018 uiteraard met een rode basiskleur. De club speelt als sinds de oprichting in het rood en daarom dus altijd een mooi rood stadion Old Trafford. Witte accenten zijn nog aanwezig maar meer dan het seizoen 2015-2016. De komende 9 jaar zal Adidas in ieder geval nog op het Manchester United shirt 2017-2018 pronken want het Duitse merk heeft een contract voor 10 jaar getekend. Het Manchester United thuisshirt 2017-2018 gaan we in ieder geval zien in de Barclays Premier League, FA cup en League cup. In Europa zal het allemaal nog even afwachten zijn.

Het Manchester United voetbalshirt gemaakt door adidas met een ronde kraag. Op de rechter borst vinden we het Adidas logo in het wit. Het MUFC logo op de linker borst waar we deze altijd zien. Een aantal terugkerende witte accenten vinden we aan de zijkant van het thuisshirt, wat het totale Manchester United tenue 2017/18 in balans brengt. adidas geeft het Manchester United voetbalshirt, net als al adidas voetbalkleding Mesh-gaatjes mee. Het vocht wordt afgevoerd naar de buitenste lagen met de technologie die Clima-cool wordt genoemd. Het Manchester United thuisshirt 2017-2018 zal dus altijd comfortabel aanvoelen of je nu sport of ontspant.

Manchester United Sponsor en adidas

adidasManchester United FC heeft sinds het seizoen 2014-2015 een megadeal gesloten met adidas. adidas wil het aandeel van Nike zo klein mogelijk maken waardoor miljoenen deals ontstaan. De komende 10 seizoenen zal Adidas te zien zijn op de Manchester United tenues. 95 miljoen kost het per seizoen voor adidas om naam te maken in en buiten Europa. Naast MUFC zijn bijvoorbeeld ook Juventus en Chelsea overstag gegaan om miljoenen op te pikken. Uiteraard blijft Nike wel te zien maar adidas wil een groter aandeel.

De nieuwe producent; General Motors is sinds 2014-2015 de sponsor van de club. We zien op het Manchester United voetbalshirt daarom ook Chevrolet en ze betalen daarvoor 70 miljoen euro per seizoen. De komende 7 seizoenen zal het bedrag niet veranderen dus reken maar uit. General Motors heeft ervoor gekozen om haar merk Chevrolet te promoten. Een kleine inkijk in een wereldclub als Manchester United. Een bezoek brengen aan MUFC bekijk eens een voetbalreis Manchester United.

Manchester United Shop

De Manchester United shop van Voetbalshirtsdirect begint altijd met het Manchester United thuisshirt. In de loop van het seizoen komen daar alle Manchester United tenues bij en eventueel fan artikelen zoals een MUFC sjaal of dekbedovertrek. De volledige Manchester United tenues bestaande uit de voetbalbroekjes, voetbalkousen en de voetbal trainingspakken welke elk jaar weer uitkomen zien we natuurlijk ook. Genoeg keuze voor de echte Manchester United fans. We wensen je alvast veel plezier met de artikelen in onze Manchester United fanshop.

  • Officieel artikel uit de MUFC Shop
  • Premier League, Bekers en Europa
  • Seizoen 2017-2018
  • adidas
  • Clima-cool technologie
  • Sponsor: General Motors (Chevrolet)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *