Home » Manchester United » Manchester United Thuisshirt Vrouwen 2018-19

Manchester United Thuisshirt Vrouwen 2018-19

manchester united thuisshirt vrouwen 2018-19We hebben een shirt met vrouwelijke pasvorm met het Manchester United thuisshirt vrouwen 2018-19. Het United shirt thuis dames en nog veel meer Red Devils artikelen vind je in onze shop. Wat heeft je voorkeur? Een shirt met lage hals of gewoon een voetbalshirt zoals wekelijks wordt gedragen?

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €69.95
Beschikbaar in: dames / vrouwen
Manchester United Football Club

Het Manchester United thuisshirt vrouwen 2018-19 ontworpen door adidas met een dames pasvorm. Een voetbalshirt vrouwen zal gedragen worden tot in het seizoen 2018-2019. Ideaal wanneer je gaat trainen of sporten met een prachtig Manchester United shirt. Een damesvoetbalshirt met een perfecte pasvorm voor meiden en vrouwen. In de tabel hieronder een los shirt en vervolgens een compleet Manchester United dames tenue 2018/19.

Manchester United Shirt Dames 2018/19

Het Manchester United shirt dames 2018/19 met korte mouwen en verder compleet origineel. Een adidas voetbalshirt dames is Clima-cool ontworpen voor een fris en droog gevoel. Een shirt ontworpen van 100% polyester. Andere United artikelen? Via de link naast de afbeelding United fanshop kom je bij een compleet overzicht. Een groot van Manchester United of rode voetbalshirts dan is het voetbalshirt dames ideaal. Een origineel damesshirt dus met een hoogwaardige kwaliteit. Hierboven klik je ook voor een compleet MUFC tenue dames.

Manchester United Thuisshirt Vrouwen 2018-19

Het Manchester United shirt thuis dames 2017-18 heeft het prachtige logo op de rechter borst. Op het shirt het klassieke logo en een donkerrode en lichter rode kant. Het adidas voetbalshirt heeft uiteraard het adidas logo op de linkerborst. Een Manchester United thuisshirt vrouwen 2018-19 met prachtige rode accenten. We wensen je veel plezier met het prachtige nieuwe Manchester United thuisshirt dames 2018/19. Zoek je meer? Ga dan ook voor een voetbal kalender of kies een Alexis Manchester United thuisshirt 2018-19.

  • Club: Manchester United FC
  • Kledingmerk: adidas
  • Hoofdsponsor: Chevrolet
  • Voor: dames, meiden en vrouwen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *